Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
18 Mai 2012, 03:27:14 pm
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creaza un cont

+  Forum de pescuit
|-+  Pescuit la rapitori
| |-+  Locuri de pescuit
| | |-+  rapitori pe cuejdel
0 Membri si 3 Vizitatori pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: 1 Imprima
Autor Subiect: rapitori pe cuejdel  (Citit de 4967 ori)
pescarusul63
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : 10 Ianuarie 2008, 08:26:22 pm »

sunt un pescar incepator si sa dori sa merg la un rapitor pe cuejdel-neamt cu cineva care are cunostinte si "mina"pentru asa ceva dar nu acum ca drumul este f.greu ,la primavara dar eu trag clopotul din timp poate gasesc pe cineva care se indura sa-mi arate si mie cite ceva ca tare imi place  Zambitor
Memorat
pescarusul63
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #1 : 16 Ianuarie 2008, 07:26:17 pm »

am uitat sa fac un lucru f. important >:(care trebuia sa-l fac de la inceput cred ca a merge cu cineva la pescuit este nevoie sa -l cunosti macar de aici de  pe site asa ca acesta este c.v. meu:am 44 de ani ,casatorit ,2 copii,non alcool nefumator,am masina,{dacia},f.asociabil,timpul meu pentru pescuit numai simbata sau duminica va astept chiar si numai la discutii daca altfel nu este posibil si daca sunteti din neamt [zona tg.neamt] este OK. Zambitor
Memorat
pescarusul63
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #2 : 27 Ianuarie 2008, 11:06:05 am »

dragi pescari chiar nu aveti nici cea mai mica intentie de a merge la pescuit pe acest lac natural?sau macar credeam ca voi gasi pe cineva si pentru discutii despre acest lac superb dar nu mai zic nimic caci daca ati sti cei acolo sigur ca as avea parteneri la discutii sau la pescuit.va doresc pe 2008 FIRE INTINSE.
Memorat
pescarusul63
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #3 : 05 Februarie 2008, 10:10:30 pm »

stau si ma gindesc Confuz pote nu multi stiu sau auzit de lacul cuejdel.dati un google si o sa vedeti ceva super natural Cheesy
« Ultima modificare: 05 Februarie 2008, 10:12:22 pm de catre pescarusul63 » Memorat
florinax
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #4 : 11 Februarie 2008, 09:15:22 pm »

De spui ca e super acolo, ia povesteste daca se poate campa la cort. Al cui este lacul si ce specii sunt in el ?  Nedumerit  Ceva despre preturi. Numai asa poti sa-ti gasesti, la vara,  prieteni cu care sa faci partide acolo !!!??     Cu prietenie, Florin
Memorat
pescarusul63
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #5 : 12 Februarie 2008, 03:45:54 pm »

florine iti multumesc ca m-ai bagat in seama.ma gindem sa sterg acest topic sau sa nu-l mai bag in seama.daca se poate campa :este nemaipomenit pentru asa ceva.in jurul laculi se pot pune fara probleme corturile,masina se lasa ceva mai departe 100-200m.lacul este in mijlocul padurii este lac natural prezinta multe agataturi dar nu peste tot.lacul apartine romsilva se plteste taxa daca vine padurarul,sau daca ai permis ok.anul trecut am fost de3 ori nu a venit nimeni.nu am permis.preturi :10-15 ron din auzite.daca doresti mai multe detalii da un googlepe cuiejdel si ai sa gasesti totul despre acest loc.te salutsi te mai astept pe aici. :)a uitam pesti;caras,pastravsi altceva nu mai stiu ca-ci eu fiind incepator nu am luat decit ceva carasei si mai sunt acolo tone de boisteni.
Memorat
florinax
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #6 : 13 Februarie 2008, 10:19:02 pm »

Nu trebuie sa-mi multumesti pentru interventie. Eu nu am facut, altceva, decat sa intru in discutie cu un om care s-a indragostit de pescuit si care isi invoca prietenii la o sueta tematica.  Sa stii ca am parcurs paginile unor site-uri despre Cuejdel si am vazut cat de frumos este acolo. De altfel, toata Moldova este foarte frumoasa si, daca voi face efortul sa trec prin Neamt, nu doar voi pescui ci, voi merge si la unele manastiri. Nu stiu daca voi putea sa ajung, vara aceasta pe acolo dar, daca treci spre mare, da-mi de veste si vom face cateva partide la Dunare, in zona Cernavoda, impreuna. Cat de mari sunt copiii tai? Ii iei, si pe ei, la pescuit sau sunt prea mici pentru asa ceva?  Ce fel de pescar esti? Familia ta participa, cu tine, la partidele de pescuit? Multumesc,  la randul meu, pentru bucuria ta de a avea, macar, un interlocutor pe acest topic.  Nu mai fii zgarcit cu detaliile!              Cu prietenie, Florin
Memorat
pescarusul63
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #7 : 14 Februarie 2008, 08:13:10 pm »

:)Buna Florin.Ma bucur ca ai vizitat cuejdelul si ti-a placut.Moldova este intradevar frumoasa mai ales zona manastirilor unde iti incarci sufletul si inima de caldura dumnezeasca.Daca ai ocazia si ajungi la Neamt nu uita sa ma contactezi iti arat trasee turistice care iti vor ramane in suflet si cand vei ajunge din nou acasa cui vei povesti unde ai fost iti spun din expierenta pe care o am ca multi prieteni de ai tai vor face aceleasi trasee.despre drumul meu spre mare nu stiu cind voi ajunge n-am fost de mult [1994].copii mei;2 baieti de 19 si 11 ani,pe cel mare l-am luat de 2 ori la pescuit dar ghinionul si nestiinta mea ca sunt incepator nu am avut partide bune si putin l-am dezamagit.despre cel mic nici sa nu auda de pescuit iar sotia nu mai are ce zice cind imi fac programare de pescuit.pescuiesc de mic copil dar pe piraiele mici la boisteni cu bat de alun,si cel mai fain era cind ii prindeam cu mina.Acum la anii pe care ii am 44 m-am dotat cu ceva scule dar nu din alea sofisticate si inceputul a fost anul trecut prin mai.Am fost la peste pe balti private unde usor usor am mai prins cite ceva din arta pescuitului dar cel mai mult am invatat in acesta iarna de pe net si urmeaza sa pun in practica in acest an.cred ca acum nu am mai fost zgircit cu detaliile Ranjet mai las ceva si pentru urmatoarea tura.te salut si sa ne mai auzim. Zambitor
Memorat
florinax
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #8 : 17 Februarie 2008, 10:02:18 am »

Draga pescarusule-----------          M-am gandit ca ar fi bine sa nu ne mai spalam stiucile in forum fapt pentru care, am incercat sa-ti scriu pe adresa ta de e-mail dar serverul mi-a zis ca nu ai cont deschis Nedumerit!!!   Ia incearca sa-mi scrii pe                selimanflorin@yahoo.com
Memorat
pescarusul63
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #9 : 07 Februarie 2010, 09:10:22 pm »

A fost cineva in aceasta iarna la cuejdi?as dori sa stiu cum este drumul Zambitor
Memorat
Pagini: 1 Imprima 
« precedent urmator »
Mergi la:  

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
RSS
©2007 pescarul.com
Toate drepturile rezervate.