Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
18 Mai 2012, 03:33:04 pm
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creaza un cont

+  Forum de pescuit
|-+  Pescuit la rapitori
| |-+  Competitii
| | |-+  competitii
0 Membri si 0 Vizitatori pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: 1 Imprima
Autor Subiect: competitii  (Citit de 3218 ori)
valmar
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : 18 Februarie 2005, 03:25:40 pm »

[color=Purple][/color][/coslor]stie cineva despre calendarul competitional intern de spinning?daca stie cineva despre concursul de spinning din portugalia (data ,conditii de participare).
« Ultima modificare: 18 Februarie 2005, 03:30:06 pm de catre valmar » Memorat
salmo
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #1 : 18 Februarie 2005, 04:13:58 pm »

[color=Purple][/color][/coslor]stie cineva despre calendarul competitional intern de spinning?daca stie cineva despre concursul de spinning din portugalia (data ,conditii de participare).

sa raspunda cine il organizeaza.
Memorat
Teo
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #2 : 20 Februarie 2005, 09:47:12 am »

Gasesti date despre calendarul competitional international pe site-ul federatiei portugheze de pescuit.
Sunt si cateva informatii despre un concur in portugalia
www.fppd.pt
Memorat

Multi , mari si desi
cristin
*

Deconectat Deconectat

HMX

Vezi Profilul
« Raspunde #3 : 21 Februarie 2005, 01:24:15 pm »

"Ceva e putred in... Danemarca." Nici o competitie de spinning anuntata. Ok, stim ca o sa fie cupa celor trei lacuri, Salmo, etc dar uitativa ce competitii au cei care pescuiesc la crap. Si sunt anuntate si cu juma de an inainte  Suparat
Memorat
Teo
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #4 : 21 Februarie 2005, 07:12:29 pm »

Ca la noi la nimeni.
De acord cu tine cristin , insa degeaba ne plangem noi pe aicea ca cel care e seful subcomisiei de spinning ( VT ) nu are timp de asa ceva ci doar de tablele lui.
Daca cineva are curiozitatea ( si banii ) sa caute pe internet date despre toate concursurile din Europa in spinning v-a constata ca unii au facut planuri inca de acum 6 luni pentru anul competitional 2005 ( sunt pozitionati pe harta Europei ceva mai la VEST) Noi in schimb pe langa ca nu stim datele concursurilor pentru a-ti putea face un program sau pt a putea sa faci rost de cateva zile libere , nici nu stim cu exactitate daca regulile concursurilor de spinnig raman aceleasi cu cele de anul trecut ( barca gonflabile sau fibra ? lungime max ? cu sau fara motor ? sunt permise motoarele electrice-nu polueaza si nu fac zgomot ? ). Crede-ma suntem ultimii din Europa care ne comportam in halul acesta !!! De curiozitate am intrebat la mine la filiala amanunte cu privire la competitiile de spinnig de anul acesta . Directorul ( asa scria pe usa lui! )de acolo ,cand i-am spus ca am de gand sa particip la acest tip de concursuri , s-a ridicat solemn si mi-a strans man spunandu-mi ca sunt primul in filiala lui pe care il aude ca ar dori asa ceva si m-a felicitat. Asta da raspuns !! M-a miscat totusi reactia lui , era vizibil emotionat si incantat.
Nu mai stiu ce sa cred.Raman la prima parere "  Ca la noi la nimeni "

P.s. Daca imi dati adresele de mail pe privat va trimit in format PDF programul competitional intern si international de apa dulce a portughezilor.( mircea@webgrup.ro)
Memorat

Multi , mari si desi
cristin
*

Deconectat Deconectat

HMX

Vezi Profilul
« Raspunde #5 : 22 Februarie 2005, 12:37:55 am »

Chiar asa! Macar un nenorocit de regulament nu avem. Mi-amintesc ca am citit undeva - pe site la vechiul forum sau in ALP - ca VT declara ca are un rol de selectioner si eventuala echipa care va participa la vreun campionat "afara" o face cum vrea, din lotul format in urma campionatului trecut urmand sa aleaga doar citiva. In rest sigur va participa el + ceva "cunoscuti".
Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #6 : 22 Februarie 2005, 08:11:33 am »

Intr-o vreme macar mai citea mesajele de pe net si mai dadea cate un raspuns. Acu o fi plecat la pescuit? Sau sta si se distreaza ca noi nu stim ce se intampla?
Anul trecut, dupa concursul din Italia, zicea ca povesteste ce a fost acolo dupa ce-si revine. Dupa cum vad eu treaba nu si-a revenit!
Memorat

...................

C&R
.................
salmo
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #7 : 27 Februarie 2005, 08:08:07 pm »

Intr-o vreme macar mai citea mesajele de pe net si mai dadea cate un raspuns. Acu o fi plecat la pescuit? Sau sta si se distreaza ca noi nu stim ce se intampla?
Anul trecut, dupa concursul din Italia, zicea ca povesteste ce a fost acolo dupa ce-si revine. Dupa cum vad eu treaba nu si-a revenit!

si eu sunt total nemultumit de "organizarea" perfecta de la spining. dupa cum spuneti si voi, se observa clar ca omul nostru nu numai ca nu se ocupa, dar se si eschiveaza. credeam ca este om serios, ultima data cand am discutat cu el a fost la cluj la cupa celor 3 lacuri si mi-a reprosat ca nu l-am sunat sau ca nu l-am intrebat pe e-mail despre concursul de la suceava. am mai spus de cateva ori acest lucru, cei interesati, cautati-l pe e-mail si postati aici pentru toti raspunsul celui care se ocupa cu selectia membrilor echipei nationale dupa cate vad ca spuneti pe forum.
    problema este grava, observ ca nu se ocupa de ce trebuie. poate nu are timp de asa ceva si ar trebui schimbat, poate nu-l intereseaza parerea noastra si la fel, ar trebui schimbat, poate ca nu se pricepe si macar daca este comfuz, ar putea intra cu baietii de pe net in dialog si impreuna s-ar rezolva problema. cert este ca mai toti nu stiu ce se intampla si care este orientarea spinning-ului pe 2005.
    pacat ca de spinning nu se ocupa asa cum trebuie cel "ales de pescari", la crap baietii s-au mobilizat, imi inchipui ca sunt si multi care dispun de resurse financiare serioase, ceea ce poate fi o explicatie, la stationar lucrurile sunt clare de ani de zile, desi acolo am tot vazut probleme, certuri si reprosuri, la musca se stiu de anul trecut competitiile internationale.
    astept totusi o reactie din partea lui VT pe acest forum, ori cei cu mai mult timp sa-l solicite pe privat si sa ne comunice si noua rezultatul discutiei.
    haideti sa incercam impreuna
sa facem ceva pentru a ne informa, cine are telefonul sau e-mail-ul lui viorel teleianu, sau daca exista alta cale sa dam de el, fiindca exista aceasta problema de comunicare care poate continua pana se termina sezonul si iar vom citi clasamentul final in revista fara sa putem macar sa privim aceasta competitie.
Memorat
valmar
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #8 : 28 Februarie 2005, 01:29:09 pm »

si eu sunt total nemultumit de "organizarea" perfecta de la spining. dupa cum spuneti si voi, se observa clar ca omul nostru nu numai ca nu se ocupa, dar se si eschiveaza. credeam ca este om serios, ultima data cand am discutat cu el a fost la cluj la cupa celor 3 lacuri si mi-a reprosat ca nu l-am sunat sau ca nu l-am intrebat pe e-mail despre concursul de la suceava. am mai spus de cateva ori acest lucru, cei interesati, cautati-l pe e-mail si postati aici pentru toti raspunsul celui care se ocupa cu selectia membrilor echipei nationale dupa cate vad ca spuneti pe forum.
    problema este grava, observ ca nu se ocupa de ce trebuie. poate nu are timp de asa ceva si ar trebui schimbat, poate nu-l intereseaza parerea noastra si la fel, ar trebui schimbat, poate ca nu se pricepe si macar daca este comfuz, ar putea intra cu baietii de pe net in dialog si impreuna s-ar rezolva problema. cert este ca mai toti nu stiu ce se intampla si care este orientarea spinning-ului pe 2005.
    pacat ca de spinning nu se ocupa asa cum trebuie cel "ales de pescari", la crap baietii s-au mobilizat, imi inchipui ca sunt si multi care dispun de resurse financiare serioase, ceea ce poate fi o explicatie, la stationar lucrurile sunt clare de ani de zile, desi acolo am tot vazut probleme, certuri si reprosuri, la musca se stiu de anul trecut competitiile internationale.
    astept totusi o reactie din partea lui VT pe acest forum, ori cei cu mai mult timp sa-l solicite pe privat si sa ne comunice si noua rezultatul discutiei.
    haideti sa incercam impreuna
sa facem ceva pentru a ne informa, cine are telefonul sau e-mail-ul lui viorel teleianu, sau daca exista alta cale sa dam de el, fiindca exista aceasta problema de comunicare care poate continua pana se termina sezonul si iar vom citi clasamentul final in revista fara sa putem macar sa privim aceasta competitie.
salmo,nu spun ca nu ai in general dreptate dar nu totdeauna schimbarea unui om aduce si inbunatatirea situatiei.v.t.are in primul rind sediul in buc.mai aproape de federatie decit
 noi toti ,ceea ce nu intelegem noi cei din cluj este faptul ca mai sunt aproape trei luni pina in portugalia si nimeni nu spune nimic.din fericire sau din pacate de la noi sunt ocupantii locurilor 2 si 3 si nu stiu ce au de facut in continuare ,adica mai sunt sau nu in echipa nationala facuta dupa rezultatele de anul trecut.din pacate nu stim ce vom avea anul acesta in spinningul intern si nici regulamentul intrnational promis dupa care era vorba ca ne vom intrece.despre calendarul competitional intern nici atit.poate mai avem de asteptat Cheesy
Memorat
salmo
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #9 : 01 Martie 2005, 04:16:23 pm »

salmo,nu spun ca nu ai in general dreptate dar nu totdeauna schimbarea unui om aduce si inbunatatirea situatiei.v.t.are in primul rind sediul in buc.mai aproape de federatie decit
 noi toti ,ceea ce nu intelegem noi cei din cluj este faptul ca mai sunt aproape trei luni pina in portugalia si nimeni nu spune nimic.din fericire sau din pacate de la noi sunt ocupantii locurilor 2 si 3 si nu stiu ce au de facut in continuare ,adica mai sunt sau nu in echipa nationala facuta dupa rezultatele de anul trecut.din pacate nu stim ce vom avea anul acesta in spinningul intern si nici regulamentul intrnational promis dupa care era vorba ca ne vom intrece.despre calendarul competitional intern nici atit.poate mai avem de asteptat Cheesy

din cate am vazut eu anul trecut, voi erati tare entuziasmati de VT si de ce se realizase pana atunci.
     cand mi-am expus eu punctul de vedere la concursul din toamna de la cluj, cel organizat de bogdan la musca carea a vut si sectiune de spinn, fiind introdus in campionatul national de spinn, ca nu am avut cum sa vin la suceava desi eram in concediu, desi mi-am dorit, dar n-am reusit sa ma informez de pe forum in repetate randuri, voi i-ati luat apararea lui VT si eu am ramas singur, n-am avut spor. chiar ati sustinut punctul lui de vedere, fiindca probabil v-ati simtit bine cand ati fost la concurs bagati in seama, mie sincer nu mi s-a parut drept ce s-a intamplat atunci.
    acum se vede treaba ca omul nostru ori nu se mai ocupa deloc, ceea ce ar trebui sa declare oficial, nu sa aflam pe e-mail daca-l apelam, ori momentan are ceva probleme, care nu le neg, le avem cu totii. dar in cazul acesta ar trebui sa delege pe cineva sa se ocupe momentan si noi toti sa nu pierdem mica experienta care s-a inchegat anul trecut.
    stiu ca ii dadeati bataie inca din finele lui 2004 cu regulamentul si discutia lui, haideti sa-l gandim impreuna, macar asa mai trece timpul si nu batem pasul pe loc. ma refer desigur, la regulamentul national de pescuit la spinning. ne-ar trebui deci, un regulament international daca exista, pe care sa-l suprapunem peste conditiile de pe apele noastre, cu pestii si mentalitatea pescarilor romani. sunt convins ca pas cu pas vom realiza ceva.
    nu in ultimul rand, ma intereseaza daca tu vorbesti in numele gruparii din cluj, este vorba despre cei ce se intalnesc la povesti impreuna cu eugen cozma, paul sas, mihai si bogdan vasilescu, gombos leon, fane, luci vasies si alti pescari pe care eu ii cunosc ca fiind oameni foarte seriosi apropos de pasiunea noastra comuna, oameni care i-am vazut ca pun osul la treaba mereu. stiu ca ei aveau acest gand si de aceea te-am intrebat.
Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #10 : 02 Martie 2005, 09:25:10 am »

nu in ultimul rand, ma intereseaza daca tu vorbesti in numele gruparii din cluj, este vorba despre cei ce se intalnesc la povesti impreuna cu eugen cozma, paul sas, mihai si bogdan vasilescu, gombos leon, fane, luci vasies si alti pescari pe care eu ii cunosc ca fiind oameni foarte seriosi apropos de pasiunea noastra comuna, oameni care i-am vazut ca pun osul la treaba mereu. stiu ca ei aveau acest gand si de aceea te-am intrebat.

Iti raspund eu: Valmar e tot din grupul acesta.
Memorat

...................

C&R
.................
salmo
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #11 : 11 Martie 2005, 10:08:57 am »

Iti raspund eu: Valmar e tot din grupul acesta.

incercati sa-l contactati pe domnul teleianu si oferiti-i ajutorul. se pare ca singur nu face fata si sunt mai mult ca sigur ca o sa aduca argumentul ca singur nu le poate rezolva pe toate si ca n-a fost ajutat. deci cei interesati de competitiile pe plan national la spinning ar trebui sa dea de domnul viorel teleianu. si bineanteles sa posteze si pe forum aici rezultatul si mersul "colaborarii".
Memorat
Pagini: 1 Imprima 
« precedent urmator »
Mergi la:  

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
RSS
©2007 pescarul.com
Toate drepturile rezervate.