Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
18 Mai 2012, 03:34:43 pm
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creaza un cont

+  Forum de pescuit
|-+  Diverse
| |-+  Off topic
| | |-+  Retete de preparat pestele.
0 Membri si 0 Vizitatori pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: « 1 2 3 Imprima
Autor Subiect: Retete de preparat pestele.  (Citit de 5481 ori)
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #30 : 19 Decembrie 2005, 08:31:28 am »

Eu mi-am facut carte de bucate cu prepararea tuturor retetelor care i-mi convin . Intra pe www.culinar.ro si poti sa-ti alegi ce reteta vrei , i-ti faci o carte de bucate pe care cand o deschizi apar numai retetele alese de tine si cum apare vreo reteta noua (daca te inscrii) primesti un mesaj . Nu fac reclama saitului dar e mai simplu decat sa va bag niste retete . 

Am si eu carti de bucate acasa, dar nici o reteta de acolo nu e ca cea pe care ti-o zice un prieten, care a incercat-o! Probabil ca, subiectiv fiind, am mai multa incredere in retetele care vin cu "recomandare"! Ranjet
Memorat

...................

C&R
.................
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #31 : 19 Decembrie 2005, 08:33:12 am »

Iar un amic pescar imi spunea ca un bucatar i-a cerut sa-i aduca de la Dunare doar ceva BIBI.

Si amicul Dan Bucatar (cel mai tare bucatar din Cluj) tot bibi prefera!
Memorat

...................

C&R
.................
dadylures

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #32 : 19 Decembrie 2005, 05:57:49 pm »

Ai vazut Mihai, ...e baiat de soi ...sa nu spun altfel. Cel mai bun e bibi.BIBI la gratar asa dar TRAIASCA BIBI.
Memorat
Mishtone

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #33 : 20 Decembrie 2005, 08:43:54 am »

Am si eu carti de bucate acasa, dar nici o reteta de acolo nu e ca cea pe care ti-o zice un prieten, care a incercat-o! Probabil ca, subiectiv fiind, am mai multa incredere in retetele care vin cu "recomandare"! Ranjet

Si adevaratele mestesuguri se transmit de la maestru la ucenic cel mai bine, prin viu grai si practica.
Sunt bune si cartile dar eu pana nu vad cum face cineva nu sunt convins ca am facut 100% exact .
Langa mine e un restaurant italienesc de peste,pe bucatar l-am intalnit la o shushana dar nu a acceptat sa " lucrez " cu el cateva zile .
Vroiam sa vad pe viu pentru cultura mea generala cum lucreaza un profesionist. Zambitor
Memorat
Pagini: « 1 2 3 Imprima 
« precedent urmator »
Mergi la:  

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
RSS
©2007 pescarul.com
Toate drepturile rezervate.