Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
18 Mai 2012, 03:56:16 pm
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creaza un cont

+  Forum de pescuit
|-+  Pescuit cu musca artificiala
| |-+  Flyfishing
| | |-+  Pe aici trecea un riu
0 Membri si 1 Vizitator pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: 1 2 » Imprima
Autor Subiect: Pe aici trecea un riu  (Citit de 2164 ori)
Sorin
Administrator

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« : 12 Septembrie 2005, 05:52:57 pm »

Este stiut ca pescuitul cu musca este insotit intotdeauna de peisaje idilice.
Din pacate Valea Dambovitei arata ca in imaginile de mai jos:
click aici:
http://www.pescarul.com/flyfishing/dambovita/valea_dambovitei_rucar.htm

Memorat
cristin
*

Deconectat Deconectat

HMX

Vezi Profilul
« Raspunde #1 : 12 Septembrie 2005, 06:11:05 pm »

Inainte eram suparat ca ascultam manele de la grataragii care-si raceau berile in rau. Acum se aude doar zgomotul drujbelor. Rusine! Stie cineva un site de emigrari?
Memorat
Septimiu
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #2 : 13 Septembrie 2005, 09:36:35 am »

Si ne mai miram ca vedem alunecari de teren si inundatii...
Memorat
sebastian
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #3 : 14 Septembrie 2005, 05:22:26 am »

Inainte eram suparat ca ascultam manele de la grataragii care-si raceau berile in rau. Acum se aude doar zgomotul drujbelor. Rusine! Stie cineva un site de emigrari?

incearca loteria vizelor

http://www.dvlottery.state.gov/

la mine si la septimiu a mers...

:-)
Memorat
gxg
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #4 : 27 Noiembrie 2005, 12:16:53 am »

Este stiut ca pescuitul cu musca este insotit intotdeauna de peisaje idilice.
Din pacate Valea Dambovitei arata ca in imaginile de mai jos:
click aici:
http://www.pescarul.com/flyfishing/dambovita/valea_dambovitei_rucar.htm

Uite, din cauza asta, anul trecut a fost cel mai prost an pentru mine, la pastrav. Cam 2 din 3 iesiri erau compromise de taietorii de lemne, care pe langa relele pe care le aduc padurii, imi tulburau apa in ultimul hal, ca nu-si mai vedea pastravul, saracul, nici varful botului, necum vreo musca. Am patit-o pe Dambovita si nu numai. Sper sa nu ajungem sa pandim unde si cand se lucreaza, ca sa ne putem strecura si noi cu musca.
Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #5 : 27 Noiembrie 2005, 10:44:32 am »

Pe Ciurtuci, acu un an, trageau lemnele cu tractorul prin apa, dar nu transversal ci in lungul raului pe o bucata de vreo 700 m, si asta o data la o ora. Iti dai seama ca n-a mai putut fi vorba de pescuit. Problema e ca apele si padurile sunt in administrare comuna, iar pe ei ii intereseaza doar padurile, ca acolo le ies bani. Dupa ei ... potopul!
Memorat

...................

C&R
.................
Luci
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #6 : 27 Noiembrie 2005, 03:01:34 pm »

evident...e asa cum zice mihai...chestia e ca pe mine m-a necajit ca aia trageau lemnele  in zona in care eu am prins cei mai mari lipani pe raul cu pricina...
Mi-s curios cat va dura optica asta de a taia totul si a vinde...cand or sa se trezeasca din chestia asta si cand isi vor da seama ca din turism, din pescuit sportiv vor castiga mult mai mult, dar in timp...
Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #7 : 27 Noiembrie 2005, 04:14:27 pm »

Cred ca niciodata, ca pe ei ii intereseaza sa castige repede, cand e cutitul la ei, nu in timp! Pana nu ne obliga Europa sa ne schimbam legislatia si sa o si punem in practica, cred ca tot mai rau va fi.
Memorat

...................

C&R
.................
redkid
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #8 : 27 Noiembrie 2005, 05:46:18 pm »

"...
nicaieri nu va ramane petic de padure
cand vor fi,inconjurati de bolovani
atunci vor realiza ca nu pot manca bani
..."

E hip-hop  Clipitor da se potriveste ...
Memorat
salmo
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #9 : 06 Decembrie 2005, 01:48:35 am »

de ceva timp n-au mai fost taieri pe topolog. este adevarat ca dambovita este raul uceiniciei mele ca pescar la musca. era un rau superb, iar acum se taie tot timpul. si asta se face acolo unde scrie rezervatia piatra craiului...se taie de anul trecut non stop, de cate ori am fost taiau lemne atat de multe incat dealurile sunt dezgolite si apa este tulbure. masinile iveco merg bara la bara si nu-ti vine sa crezi cat praf este pe strada, se observa si in curtile oamenilor cum arata ca o ceata groasa care pluteste la mica distanta de sol atunci cand nu bate vantul.
si pentru ca va spusesem de topolog la inceput, trebuie sa ma anunt ca din pacate au inceput si pe aceasta vale taieri masive. circulatia este din ce in ce mai ingreunata si se va ajunge ca si acest rau sa nu prea mai poata fi pescuit.
se taie din pacate padurea tarii si nimeni nu zice nimik. am vazut intr-o emisiune tv cum fostul sef de ocol din rucar, pe nume busuioc junior dadea un interviu in care povestea cum nu se prea taie lemne de cand a venit el, nici macar 30 % fata de cat s-a taiat in vechiul regim. daca acum se taiau pomii de peste tot fara jena indiferent de varsta, oare cum s-or fi taiat in fostul regim, daca spusele sefului de ocol(acum nu mai este) sunt adevarate?
am intrebat oamenii din sat si mi-au spus ca s-au taiat nu numai copacii batrani de aprox 100 ani cum scrie in lege ci si cei de 60 ani(s-au masluit actele) si chiar si cei din plantatia tanara. nu stiu cine raspunde de taieri dar pe dambovita este un jaf ordinar. nu stiu cine i-ar putea opri, a luat-o lumea razna pentru bani si se mai mira ca vin suvoaiele.
urmarea...apa este mereu cu tenta alba de la taninul scurs in apa din rumegusul care este peste tot, pestii isi gasesc cu greu adapost printre brazii cazuti in rau. dar cel mai grav mi se pare ca este scaderea debitului de apa. acum 10-15 ani era apa mult mai multa pe vale, cand ploua se scurgea incet prin frunze, pe sol, la umbra, asigurand tot anul un debit constant cu apa rece si curata. rar se tulbura dupa 3-4 zile de ploaie serioasa. acum la o ploicica raul se umfla rapid, apa vine tulbure carand orice gaseste in cale si in sezonul secetos raul abea daca se mai vede printre bolovan, iar apa este mai calda, deoarece este in bataia soarelui inca din munte. unde sa traiasca pestii pe care noi ii visam?
Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #10 : 06 Decembrie 2005, 09:10:10 am »

a luat-o lumea razna pentru bani si se mai mira ca vin suvoaiele.

Nu cred ca se mira, nici ca-i deranjeaza! Vilele lor nu-s casutele alea de chirpici din calea suvoaielor. Cam prin toata tara e aceeasi jale!
Memorat

...................

C&R
.................
Septimiu
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #11 : 06 Decembrie 2005, 10:04:07 am »

Scuze pentru mesajul off-topic dar are cineva filmul cu titlul acestui subiect?
Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #12 : 06 Decembrie 2005, 11:57:58 am »

Normal. Daca apuc sa-l copiez ti-l aduc joi la intalnire.
Memorat

...................

C&R
.................
dadylures

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #13 : 07 Decembrie 2005, 09:53:10 am »

Sorine ai reusit sa ma scoti din acest topic. Nu o sa mai intru pentru ca ma indispune la maxim imaginea postata. O zi buna desi la mine s-a dus buna dispozitie.
Memorat
contender
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #14 : 09 Decembrie 2005, 01:43:38 am »

Imaginile prezentate reflecta din pacate e se intampla pe orice sector de padure din romania . de fapt reflecta clar realitatea . credeti ca numai acolo este asa . sau cei in masure sa se ocupe de buna gospodarire a padurilor sunt straini de ce se intampla ?

auuuu : romanie dulce romanie
Memorat
Pagini: 1 2 » Imprima 
« precedent urmator »
Mergi la:  

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
RSS
©2007 pescarul.com
Toate drepturile rezervate.