Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
18 Mai 2012, 03:56:41 pm
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creaza un cont

+  Forum de pescuit
|-+  Pescuit cu musca artificiala
| |-+  Flyfishing
| | |-+  pastrav
0 Membri si 0 Vizitatori pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: 1 Imprima
Autor Subiect: pastrav  (Citit de 1426 ori)
adrrian
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : 24 August 2005, 10:06:39 am »

Ati prins pastrav mare la musca artificiala? Cum ati procedat? Dimensiunea mustei conteaza? E nevoe de streamere? Daca da, de unde le-ati procurat?
Memorat
cristin
*

Deconectat Deconectat

HMX

Vezi Profilul
« Raspunde #1 : 24 August 2005, 05:02:43 pm »

Ati prins pastrav mare la musca artificiala? Cum ati procedat? Dimensiunea mustei conteaza? E nevoe de streamere? Daca da, de unde le-ati procurat?

Pastrav mare prinzi daca mai gasesti locuri cu pastravi mari. In general ii mai gasesti pe lacuri (Oasa, Bradisor). Eu cel mai bine am prins cu muste f. mici 16-18, seara. Eu mi-am luat de pe ocazii cele mai bune. Modelul care a fost cel mai bun e Renegade, cu doua hackle, unul alb si unul rosu, corp din remige de paun si un punct auriu la coada. Daca n-ai vreun prieten sa-ti faca, gasesti pe la magazinele Arrow sau poate te apuci. E destul de simplu, m-am apucat si eu de ceva vreme dar trebuie sa mai exersez. Din pacate n-am timp si am doua maini stangi Zambitor
Memorat
adrrian
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #2 : 25 August 2005, 09:54:16 am »

Multumesc de raspuns.
« Ultima modificare: 25 August 2005, 10:03:31 am de catre adrrian » Memorat
adrrian
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #3 : 25 August 2005, 10:02:12 am »

Cunosc musca de care vorbesti, numai ca eu o fac cu hacle negru. Am prins si eu cu ea pastrav si lipan, dar nu foarte mari. Cum pescuiesti la musca pe lac? Ustensilele normale clasa 4 sunt bune? Folosesti fir DT. floating sau este necesar firul scufundator? Trebuie barca? Merge mai bine ca la vobler? Cam cat de mari sunt pastravii prinsi?
Memorat
cristin
*

Deconectat Deconectat

HMX

Vezi Profilul
« Raspunde #4 : 25 August 2005, 11:03:03 am »

Cunosc musca de care vorbesti, numai ca eu o fac cu hacle negru. Am prins si eu cu ea pastrav si lipan, dar nu foarte mari. Cum pescuiesti la musca pe lac? Ustensilele normale clasa 4 sunt bune? Folosesti fir DT. floating sau este necesar firul scufundator? Trebuie barca? Merge mai bine ca la vobler? Cam cat de mari sunt pastravii prinsi?

Atunci cind muscaresc cred ca merge mai bine decit la vobler. Nu stiu exact pt ca nu mi s-a intamplat sa-mi iau si spinning si fly la mine, iar amiciii cu care am fost au avut acelasi lucru. Mi s-a intamplat sa muscareasca seara tare de tot, dat la lingura sau vobler sa prind slab. In schimb, acum 2 luni am prins intr-o seara, 8 pastravi de peste kil intr-o ora. Eu folosesc clasa 5, WF. Lanseta Winston Ibis si fir Rio. Cel mai mult am prins la Renegade, cum am zis, plutitoare.
Memorat
contender
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #5 : 09 Decembrie 2005, 01:46:44 am »

pastrav mare la musca da . dar la streamere niciodata nu am prins pastrav .
dimensiunea mustei conteaza in asa fel incat seamna cu una din mediul inconjurator unde pescuiesti si care zboara pe acolo deasupra apei .
la streamere poti sa incerci eventual somonul sau lostrita ( op ca nu e voie ) , dar oricum nu ai sa o mai gasesti aproape nicaieri .
Memorat
genu

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #6 : 09 Decembrie 2005, 06:44:29 am »

Sa sti ca am prins spre sfarsitul sezonului pastrav frumos la streamer si merge binisor .Fa-l putin mai greu sa mearga pe fundul apei si salta-l putin in sus .Garantez ca o sa ai atacuri frecvente ,.Chiar daca nu mananca deloc , ataca pentru teritoriul sau de vanatoare . Si ataca dur .
Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #7 : 09 Decembrie 2005, 08:35:43 am »

La intalnirea muscarilor, aseara, s-a discutat exact treaba asta. Concluzia: pastravul mananca f bine la streamer!
Memorat

...................

C&R
.................
contender
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #8 : 09 Decembrie 2005, 01:04:37 pm »

M-ati uimit aieti . Uite chiar am sa incerc la anu .
Daca lasa deschis in decembrie la curcubeu am sa incerc mai devreme .
Inseamna ca tre sa fac  niste streamere sa aduca a boistean Nedumerit  Clipitor
Memorat
dumitru
Vizitator
« Raspunde #9 : 10 Decembrie 2005, 01:46:00 am »

la streamere poti sa incerci eventual somonul sau
Ai scris cuvintul magic " somonul " ( din greseala sau dai la ... poate avem ceva in comun ! )
Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #10 : 10 Decembrie 2005, 01:54:40 pm »

Inseamna ca tre sa fac  niste streamere sa aduca a boistean Nedumerit  Clipitor

Uite unul care mie-mi place mult.

* untitled1.jpg (18.82 KB, 592x272 - vazut 84 ori.)
Memorat

...................

C&R
.................
Pagini: 1 Imprima 
« precedent urmator »
Mergi la:  

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
RSS
©2007 pescarul.com
Toate drepturile rezervate.