Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
18 Mai 2012, 04:00:20 pm
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creaza un cont

+  Forum de pescuit
|-+  Pescuitul cu naluci
| |-+  Echipamente si accesorii
| | |-+  Tasmanian Devil
0 Membri si 1 Vizitator pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: 1 2 3 » Imprima
Autor Subiect: Tasmanian Devil  (Citit de 5041 ori)
cristin
*

Deconectat Deconectat

HMX

Vezi Profilul
« : 24 Noiembrie 2005, 11:41:19 am »

IO stiu de magazinul asta care are locatia urmatoare:  Magazinul Drill, Str Cuza Voda nr 90, Bucuresti

Importuri porprii din Statele Unite si Europa.
Reprezentati pentru Tasmanian Devil, Garbolino, Berti Lure etc.

A pescuit cineva cu Tasmanian Devil?
Mie mi se pare forma f curioasa. Pe net am citi ca ar merge bine la pastrav !!!

Cum se recupereaza?
Memorat
dragos
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #1 : 24 Noiembrie 2005, 12:21:38 pm »

Mi-am luat si unul( Suparat) dar dupa terminarea sezonului de pastrav si nu l-am folosit. Oricum, cei de la mag. spuneau ca marge si alte specii dar...daca prind salaul cu plastic si stiuca cu lingura de ce sa fac experimente!
Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #2 : 24 Noiembrie 2005, 12:32:55 pm »

Interesant! Parca ar fi un vobler cu aripi in loc de barbeta. Vine echipat cu ancora sau trebuie sa-l echipezi acasa? Ce gramaje sunt?
Memorat

...................

C&R
.................
dragos
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #3 : 24 Noiembrie 2005, 12:40:14 pm »

Are si ancora prinsa cu o sirmulitza ce trece prin mijloc. Pe ambalaj ziceau ca e interesant sa prinzi si o ancora direct de fir dupa ce il treci prin orificiul central.
Eu am unul mic (aveau si mai mari) care are cam 7g (cu siguranta nu are doar plastic in structura)
Memorat
Septimiu
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #4 : 24 Noiembrie 2005, 01:46:50 pm »

E floating sau sinking? Daca e sinkinking cam la ce adancime evolueaza?
Chiar sunt curios ce evolutie are... nu l-ai incercat in cada macar?  Zambitor
Memorat
dragos
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #5 : 24 Noiembrie 2005, 02:04:40 pm »

E sinking si evolueaza unde vrea muschii tai! Ranjet Nu are legatura cu voberele decit plasticul, in rest se apropie mai mult de o lingura oscilanta. L-am incercat (bineinteles) in cada si se misca ca o oscilanta. Am cautat ambalajul si pe el scrie ca se pescuieste jiguit sau recuperat liniar la o viteza de 4kmh!!!! Hai sa ne bagam vitezometre la mulinete Cheesy Rotind ochii
Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #6 : 24 Noiembrie 2005, 02:55:26 pm »

4 km/h e in jurul vitezei cu care se recupereaza de obicei voblerele. Deci nu-i necesar vitezometru.
Memorat

...................

C&R
.................
ionut the carp
Vizitator
« Raspunde #7 : 24 Noiembrie 2005, 04:23:28 pm »

Io l-am vazut pe rex hunt(la televizor) ca pescuia la stiuca si bibanul ala al lor cu asa ceva. De asemenea tot intr-o emisiune de al lui pescuia pe mare la ton cu tasmanian devil!! Merge si la noi sa pescuim o tona de gunoaie si altele numai peste nu!

Memorat
Drill
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #8 : 25 Noiembrie 2005, 11:02:55 am »

Se construiesc 3 tipuri de diavoli tasmanieni:
1. LITTLE TASMANIAN DEVIL - 7 grame/viteza de recuperare recomandata 4 km/h.
2. ORIGINAL TASMANIAN DEVIL- 13,5 grame/viteza de recuperare recomandata 4,5 km/h.
3. BIG TASMANIAN DEVIL- 26 grame/viteza de recuperare recomandata 5,5 km/h.

In ce priveste culorile - le gasiti in peste 50 de modele.

Daca este cineva interesat ii putem trimite gratuit un catalog.
Numai sa ne dati un fir la adresa: outdoor@outdoorconcept.ro

Cristi Anghelina
Memorat
cristin
*

Deconectat Deconectat

HMX

Vezi Profilul
« Raspunde #9 : 25 Noiembrie 2005, 11:18:40 am »

Cristi, mai e un model  Ranjet Original tasmanian Devil !!!!!!!!

« Ultima modificare: 25 Noiembrie 2005, 11:21:18 am de catre cristin » Memorat
woblerman
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #10 : 25 Noiembrie 2005, 12:31:52 pm »

Eu am pescuit cu Tasmanian Devil foarte mult aici in Noua Zeelanda. Este considerat poate nr1 la prins pastrav aici, la spinning. In magazine se gasesc sute de variante si de culori. Pe o apa putin tulbure este o arma letala Zambitor pentru pastrav mare. Se scufunda repede si are un joc special in apa, ca un "dans". Am fost foarte impresionat de ele. Cred ca ar merge foarte bine la lacuri de munte in Romania eventual pescuite din barca si sunt sigur ca nici un "nenea" clean nu are refuza-o. De altfel nici un biban sau o stiuca nu ar da cu "aripa" la asa ceva Clipitor.

numai bine
stefan
Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #11 : 25 Noiembrie 2005, 12:40:50 pm »

In sfarsit cineva care chiar a prins cu ele! Iata ca e bun forumul si am mai castigat ceva. Ne mai poti da si alte detalii in privinta modului cum l-ai jucat, firului folosit, etc?
Memorat

...................

C&R
.................
woblerman
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #12 : 27 Noiembrie 2005, 12:46:57 pm »

Am folosit un fir Yo-Zuri Hybrid Smoke Fishing Line (http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/pod/standard-pod.jsp?rid=&indexId=cat600392&navAction=push&navCount=7&cmCat=MainCatcat20166&parentType=index&parentId=cat600392&id=0003201)
de 4lb, un fir pe care il gasesc extraordinar din toate punctele de vedere dar acuma depinde conditile si pesti la care o sa dai. De pescuit il pescuiam lansand perpendicular spre malul opus iar in functie de viteza curentului recuperam mai repede sau mai incet. La o recuperare usoara fiind foarte greu se scufunda foarte repede, este exact ca o lingura oscilanta, coboara destul de rapid spre fund cam ca o frunza in vant cu miscari niciodata la fel. In curent puternic se stabilizeaza pe o miscare stanga-drepta si atunci se intrerupe recuperatu si tot asa..merge iara spre fund. Atacul poate fi oriunde de la intrarea in curent si cateodata chiar langa mine cand vroiam sa-l scot din apa. Cand am vazut prima oara Tasmanian Devil nu prea am avut incredere dar credeti-ma este extraordinar de bun si prinde peste. Eu zic ca trebuie sa-l incercati si voi mai ales la concursurile de spinning din romania si mai ales pescuit dintr-o barca, pe lac, cand nimica nu merge incercati Tasmanian Devil .

Fir intins
Stefan

Mai multe detalii am gasit si aici http://www.wigstonslures.com.au/pages/rig.html o a vedeti ca se pune ca o margea intre ancora si corpul de plastic dar se poate da si fara
Memorat
woblerman
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #13 : 27 Noiembrie 2005, 12:57:49 pm »

Aici vedeti si un filmulet in care parca prind un pastrav curcubeu pe un lac din barca http://www.wigstonslures.com.au/index.html
 si aici mai multe detalii  http://www.ausfish.com.au/tasdevil/colour.html

de fapt dati cautare pe http://www.google.com dupa Tasmanian Devil si o sa gasiti o gramada de informatii

Fir intins
Stefan
Memorat
Septimiu
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #14 : 28 Noiembrie 2005, 09:10:34 am »

Se pare ca aceasta naluca va fi noaua arma secreta... Zambitor
Memorat
Pagini: 1 2 3 » Imprima 
« precedent urmator »
Mergi la:  

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
RSS
©2007 pescarul.com
Toate drepturile rezervate.