Inapoi la pagina de start
Forum de discutii pescaresti.
Pescuit cu momeli artificiale
Pescuit cu musca artificiala
Atelier. Rodbuilding & Lurebuilding. Reparatii. Intretinere echipament de pescuit.
Concursuri de pescuit. Program competitional. Turneul AVP.
Galeria foto. Poze cu capturi. Galerii foto personale.
Filme de pescuit.
Anunturi de vanzare/cumparare. Echipament de pescuit. Ambarcatiuni.
Harti. Locuri de pescuit. GPS. Geocaching.
Chestii utile. Starea vremii. Solunare pentru pescuit. Cotele apelor Dunarii. Legislatie.
Blog & Lifestyle
Download, wallpapere, jocuri. Gratis.
Bine ai venit,
Vizitator
. Trebuie
sa te autentifici
sau
sa iti creezi un cont
.
18 Mai 2012, 04:02:09 pm
Forum de pescuit
Pescuitul cu naluci
Echipamente si accesorii
Salmo Pike. Asul din maneca?
0 Membri si 2 Vizitatori pe acest subiect.
« precedent
urmator »
Pagini:
1
2
»
Autor
Subiect: Salmo Pike. Asul din maneca? (Citit de 4770 ori)
milu
Deconectat
Salmo Pike. Asul din maneca?
«
:
28 Noiembrie 2005, 06:38:29 pm »
Buna tuturor. Ati patit sa fie salvata o partida la stiuca de acast vobler.Am vrut sa-l cumpar azi citind ca stiuca isi apara teritoriul dar cand l-am vazut nu mi-a inspirat incredere.Voi aveti asa ceva? Va salvat cand nici voblerul nici oscilanta nu adat rezultat?Fir intins
Memorat
MihaiV
Deconectat
Re: Salmo Pike. Asul din maneca?
«
Raspunde #1 :
29 Noiembrie 2005, 08:10:26 am »
Da.
Si am inteles ca si la Sacalaia polonezii au prins cu asa ceva.
Memorat
...................
C&R
.................
Septimiu
Deconectat
«
Raspunde #2 :
29 Noiembrie 2005, 09:04:48 am »
Citat din mesajul lui: milu din 28 Noiembrie 2005, 06:38:29 pm
Am vrut sa-l cumpar azi citind ca stiuca isi apara teritoriul dar cand l-am vazut nu mi-a inspirat incredere.Voi aveti asa ceva?
Mie mi-a inspirat foarte multa incredere si l-am cumparat dar din pacate inca nu am reusit sa dau cu el.
Memorat
dragos
Deconectat
«
Raspunde #3 :
29 Noiembrie 2005, 09:28:28 am »
Si mie imi place cum arata (si cum se misca in cada
) dar nu l-am dat la apa inca
Memorat
valmar
Deconectat
«
Raspunde #4 :
29 Noiembrie 2005, 08:36:08 pm »
Citat din mesajul lui: MihaiV din 29 Noiembrie 2005, 08:10:26 am
Da.
Si am inteles ca si la Sacalaia polonezii au prins cu asa ceva.
Din pacate nu ai auzit bine polonezi au prins stiuca cu un vobler Salmo Slider 100%.Eu am pescuit cu Pike la finala de la Caldarusani dar din pacate nu am avut atac in schimb voblerul merge beton.Orcind Pike poate fi ASUL din MIINECA dar trebuie sa il si folosesti.
Memorat
Sorin
Administrator
Deconectat
«
Raspunde #5 :
29 Noiembrie 2005, 08:46:51 pm »
Buna tuturor. Ati patit sa fie salvata o partida la stiuca de acast vobler.Am vrut sa-l cumpar azi citind ca stiuca isi apara teritoriul dar cand l-am vazut nu mi-a inspirat incredere.Voi aveti asa ceva? Va salvat cand nici voblerul nici oscilanta nu adat rezultat?Fir intins
Nu isi apara "teritoriul", actiunea stiuci impotriva suratelor e guvernata de canibalism si cleptoparasitism. Vezi art. Stiuci contra stiuci, din AVP 31. februarie 2005
Se ataca unele pe altele cind nu mai au altceva ce sa manance.
"Stiuca" din poza de mai josa a ramas in ancora dupa atacul stiucii care o inghitise.
«
Ultima modificare: 29 Noiembrie 2005, 08:52:22 pm de catre Sorin
»
Memorat
MihaiV
Deconectat
«
Raspunde #6 :
30 Noiembrie 2005, 07:54:52 am »
Asta da "extractie"!!!
Memorat
...................
C&R
.................
Septimiu
Deconectat
«
Raspunde #7 :
30 Noiembrie 2005, 09:05:18 am »
Asa ma gandeam si eu... ca sa ai rezultate la acest vobler trebuie sa fie densitate mare de stiuci in apa respectiva dar la noi nu prea este ...asa ca trebe "conservat" pana cand vom avea si noi ape adevarate....
Memorat
Mishtone
Deconectat
«
Raspunde #8 :
03 Decembrie 2005, 02:47:45 am »
Eu am prins la acest vobler anul asta.
dar nu ma "salvat", ci am dat toata ziua numai cu el printre stationaristi din barca!
Am luat o stiuca de 1.5 kg, stationaristii insa nimic.
Memorat
seve
Deconectat
«
Raspunde #9 :
08 Mai 2006, 05:29:45 pm »
nu stiu exact daca stiuca ataca alte stiuci doar cand nu mai are altceva de mancare. stiu unele lacuri cunoscute in trecut pt densitatea de stiuca. cu timpul insa treaba s-a mai schimbat. stiuca saraca a cam fost decimata(mai putin de pescari , mai mult de tigani sau alti oportunisti care foloseau de la plase si jiganite la pescuitul noaptea cu proiector). stiuca nu aramas prea multa (in comparatie cu babusca, rosioara si platicile din lac) dar nu de putine ori am vazut stiuci ca palma , zbatandu-se la suprafata apei dupa ce au fost "rontaite" de o surata mai mare. deci cred ca totusi ar fi o treaba si cu woblerul pike de la salmo. nu sunt mare stiucar dar multi prieteni care pescuiesc mai mult la stiuca au amintiri cu stiuci canibale .si daca nu prinde stiuca il poti folosi oricand la pescuitul salaului(pe timp de noapte).
Memorat
Septimiu
Deconectat
«
Raspunde #10 :
09 Mai 2006, 09:12:37 am »
Am fost weekend-ul trecut pe o balta in care era multa stiuca dar de dimensiuni destul de mici (majoritatea nu treceau de 40cm). Vegetatie multa si aproape de suprafata. In gandul meu mi-am zis ca am "asul in maneca" : Salmo Pike PE9F. Din pacate nu am avut nici macar un atac si am insistat destul de mult. Am trecut pe oscilante usoare BerTi si lucrurile s-au schimbat - au inceput sa apara primele marlite, dupa care am dat cu o rotativa tandem (tot BerTi) si am prins si mai bine dar din pacate tot marlite. Oricum a fost ceva super nu prin dimensiunea capturilor ci prin numarul lor
Voblerele Salmo s-au dovedit excelente la clean, pastrav, biban, etc. (dupa mine au cel mai bun raport calitate / pret dintre voblerele comercializate In RO.) dar Salmo Pike pare a fi destul de "pretentios" chiar daca are o evolutie super.
«
Ultima modificare: 09 Mai 2006, 09:24:14 am de catre Septimiu
»
Memorat
stefandinu
Deconectat
«
Raspunde #11 :
31 Mai 2006, 04:28:57 pm »
Am trei modele: jointed, deep diver, shallowruner - nu stiu daca astea-s denumirile corecte dar cam asta fac fiecare.
Cel mai tare este jointed ... e un vobler pe care nu il mai folosesc din sportivitate .. am prea multe victime
!
Deepdiver-ul a facut si el victime destule dar nu se prea preteaza in Delta (inclusiv o marlita de 15 cm ... doar putin mai mare ca voblerul) ... nu inteleg de ce nu l-am folosit la Darvari ... cred ca eram ocupat cu vaslitul !!!!!
Shallowruner-ul e mai nou si nu am insistat cu el!
Dar nu cred ca e asul din maneca .. e doar un vobler bun si atat ... nu merge oriunde si in orice conditii ...
«
Ultima modificare: 30 Septembrie 2006, 02:46:30 pm de catre stefandinu
»
Memorat
Stefan DINU
- Bucuresti
tmandrei
Deconectat
«
Raspunde #12 :
03 Iunie 2006, 11:04:31 am »
cam asta am gasit in stomacul unei stiuci si nu este un caz singular (am gasit si exemplare mai mari), iar mancare avea din belsug deci nu cred ca recurge la canibalism doar in cazuri extreme
cred ca seamana cu Salmo Pike
Picture 151.jpg
(125.64 KB, 650x488 - vazut 180 ori.)
«
Ultima modificare: 03 Iunie 2006, 11:07:35 am de catre tmandrei
»
Memorat
Bogdan_alex
Deconectat
Raspuns: Salmo Pike. Asul din maneca?
«
Raspunde #13 :
29 Iulie 2006, 01:19:52 am »
eu cred ca atacurile stiuca vs stiuca sunt chiar foarte frecvente. Altfel nu stiu daca exista vr-un wobler pike....duuuh. Si eu am gasit un exemplar cam la fel de mare intr-o stiuca de 1kg - 1.5kg . Deci, nu pare a fi un caz izolat
Memorat
Bibanel
Deconectat
Fir intins la toata lumea...
Raspuns: Salmo Pike. Asul din maneca?
«
Raspunde #14 :
29 Septembrie 2006, 10:10:32 am »
.....stiucile se mananca intre ele...si le mai si gasesti cate una mai mica in stomac...DAR CE ZICETI DE ASTA ...a aberat unul o data ca a gasitun vobler husky jerk vechi de tot ..ca nu se mai vedea culoarea...in stomacul uneia......
)))...Ce zice-ti e aberatia anului....?A da stiuca era inca vie cu voblerul in ea....
)) .....
Memorat
Pagini:
1
2
»
« precedent
urmator »
Mergi la:
Selecteaza o destinatie:
-----------------------------
Pescuit la rapitori
=> Discutii generale
=> Competitii
=> Locuri de pescuit
Pescuitul cu naluci
=> Spinning
=> Echipamente si accesorii
=> Atelier
Pescuit cu musca artificiala
=> Flyfishing
=> Flytying
Diverse
=> Off topic
=> Iz de peshte
=> Concursuri
=> Anunturi
=> La gunoi
=> Calendar
o ora
o zi
o saptamana
o luna
Timp nelimitat
Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
Home
|
Forum
|
Spinning
|
Musca
|
Atelier
|
Competitii
|