Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
18 Mai 2012, 04:03:02 pm
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creaza un cont

+  Forum de pescuit
|-+  Pescuit cu musca artificiala
| |-+  Flyfishing
| | |-+  Antena 1 Cluj
0 Membri si 1 Vizitator pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: 1 2 » Imprima
Autor Subiect: Antena 1 Cluj  (Citit de 1969 ori)
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« : 30 Noiembrie 2005, 09:52:54 am »

Pentru clujeni si alte judete care prind Antena 1 Cluj:
Am aflat ca emisiunile de vineri dimineata, saptamana asta si urmatoare, vor aborda si subiecte de muscarit.
« Ultima modificare: 30 Noiembrie 2005, 10:47:20 am de catre MihaiV » Memorat

...................

C&R
.................
esoxushi
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #1 : 30 Noiembrie 2005, 10:18:31 am »

Pentru cei care nu vor intelege nimic din ceea ce citesc, MihaiV a postat un mesaj al carui text, in esenta, suna astfel: "Sa radem impreuna de Lucian Vasies la Antena 1 Cluj". A avut bunavointa sa schimbe textul initial in cel pe care-l vedeti postat mai sus, drept pentru care veti intelege si vehementa cuvintelor de mai jos:

Iata raspunsul meu la cele postate initial de catre Dl. Vasilescu.
Esti incredibil omule, esti fara pereche!
Tu chiar nu vezi ca te catalogheaza atatia drept carcotas, macar ai buna cuviinta sa scoti initiala aia "V" din numele tau, ca mi-e rusine mie pentru fratele tau, care nu doar ca e un om de cuvant, de onoare, ci si un om care stie sa taca atunci cand e cazul. De curiozitate, ce-ai cu omul asta? Eu unul, habar n-am cine e, dar mi se pare laudabila prezenta lui in tot mai multe articole si emisiuni de specialitate. Ti se pare c-ai deschis un topic interesant? Chiar daca ai facut-o in gluma, poate te tragi de bracinari cu omul ala, ce raspunsuri crezi ca vei primi? Chiar merita sa te faci de cacao cu astfel de postari? O faci pentru un premiu de mocangeala? Stii cum ce-am ramas eu pana acum din postarile tale? ZERO! Nimic inteligent, nimic educativ, nimic, NIMIC.
Omule, acum trei ani nu stiai cum sa mufezi o lanseta, iar acum te bati in piept ca dai lipanii afara cu roaba din raurile din preajma Clujului? Fii mai ponderat, fii mai impartial, incearca sa participi la topicuri contructive ca la urma urmei despre asta e vorba. Sa inveti ceva din ceea ce se vorbeste aici. Sper din inima ca fratele tau, de care nu esti demn nici cat negru sub unghie, sa nu citeasca ce scrii tu aici           
« Ultima modificare: 30 Noiembrie 2005, 06:58:29 pm de catre esoxushi » Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #2 : 30 Noiembrie 2005, 10:47:48 am »

Acum esti multumit?
Memorat

...................

C&R
.................
genu

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #3 : 30 Noiembrie 2005, 03:16:44 pm »

Dar din ce ai postat tu pana acuma se poate invata ceva ? Esti un om care nu are curaj sa-si scrie numele ? Crezi ca nu se poate invata pescuitul la musca decat in zeci de ani ? Te inseli amarnic. Cred ca nu esti bun nici macar la carat sculele lui Misu. De ce nu incepi tu un subiect ca sa invatam si noi din marea ta experienta ? Genu.
PS. Oricand am avut nevoie de sfaturi am intrebat pe privat ceea ce m-a interesat si de la toti am primit sfaturi utile. De la tine ce sa poata astepta omul ? Cel mult un sut in fund. Ciao.
« Ultima modificare: 30 Noiembrie 2005, 06:08:36 pm de catre genu » Memorat
esoxushi
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #4 : 30 Noiembrie 2005, 04:16:04 pm »

Nenica, gasca asta a Clujului e incredibila. Fii atent tata "genu": Atunci cand scrii e indicat sa folosesti spatierea intre propozitii. E o chestiune de bun simt sa apesi un "space" din cand in cand. Totodata semnele de punctuatie sa stii ca ajuta de multe ori in exprimare. Ii transmiti cu usurinta celuilalt cam ceea ce voiai sa spui. De curiozitate, tu ai fost botezat "genu" sau asa au ales ai tai sa te numeasca? Haiosi parinti! Ei bine, textul asta pe care l-am scris pana aici, ar trebui sa urmeze copyright-ul d-lui Vasilescu. E exact stilul lui, cu mici diferente, ce-i drept.

Acu sa-ti si raspund. N-am dubii ca multi dau sfaturi utile. Pe alea le citesc si eu cu sete. Si n-am ajuns inca acolo incat sa-mi dau cu parerea despre diverse teme si asta pentru simplul motiv ca nu ma simt prea avizat.
Deci topicul in discutie aici nu era ca se raspunde sau nu, ca se dau sfaturi au ba, era tonul si reply-urile execrabile al individului (mi-e greu s-o spun, Vasilescu).
A, si in legatura cu invatatul pescuitului la musca in zece ani, chiar n-am idee unde bati. O fi asa, n-o fi asa - fie ca asta sa devina dilema zilei tale. Szervusz
Memorat
Septimiu
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #5 : 30 Noiembrie 2005, 04:30:07 pm »

O fraza celebra:

Bai!!! ma leshi?

esoxushi  - tie iti este adresata!

Fiecare forum are frustratii lui; esoxushi  este unul dintre ei... asa ca nu are rost sa ii dam importanta...click ignore!!!  Suparat
Memorat
dr.pike
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #6 : 30 Noiembrie 2005, 04:37:33 pm »

Ce ai dom'le cu Clujul? Te deranjaza faptul ca aici mai traiesc si pescari? Nu inteleg de unde atata vehementa....
Memorat
genu

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #7 : 30 Noiembrie 2005, 06:18:21 pm »

Esti multumit cu spatiile noi ? In al doilea rand nu sunt din Cluj . Asta pentru cultura ta generala si nu in ultimul rand nu te vad demn sa-ti dau atata atentie ca sa-ti mai raspund indiferent pe ce tema . Pentru mine ai incetat sa mai existi . Iar stilurile asemanatoare la o distanta mare intre mine si Misu arata ca adevaratii pescari au aceleasi probleme .... Oricum tu si asa nu intelegi asa ca nu mai are rost sa tocesc tastatura pentru cei ca tine .
Memorat
Luci
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #8 : 30 Noiembrie 2005, 10:26:43 pm »

Aoleo, linistiti-va dragi pescari:)
Nu va mai certati ca nu aveti subiect. Multumesc esoxushi , dar chiar nu e cazul sa imi iei apararea.
 Acu sa lamuresc despre ce e vorba: Misu m-a intrebat daca sa scrie ca eu voi aparea la Antena 1 discutand despre chestiile de muscarit ( scule, bete,  pescuit live, etc) . La interpelarea lui i-am zis sa scrie pe net  si sa specifice clar  chestia sa se rada de mine. Misu nu a bagat-o din burta, noi suntem ff buni prieteni- asta ca specificare, a spus pt ca asa am zis eu. Emisiunea e pur si simplu haioasa ca  se poare rade de mine si de tracul meu din cauza filmarii.. Nu-s obisnuit cu asa ceva , asa ca  va rog sa nu va mirati de ce balbaieli veti vedea...

So, subiectul in cauza e dezamorsat, sper:)

Mergeti la pescuit ca vine zapada si apoi om avea  din plictiseala  sa gasim subiecte reale de "cearta" si "ciondaneala".

fir intins:)
Memorat
valmar
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #9 : 01 Decembrie 2005, 12:48:01 pm »

Aoleo, linistiti-va dragi pescari:)
Nu va mai certati ca nu aveti subiect. Multumesc esoxushi , dar chiar nu e cazul sa imi iei apararea.
 Acu sa lamuresc despre ce e vorba: Misu m-a intrebat daca sa scrie ca eu voi aparea la Antena 1 discutand despre chestiile de muscarit ( scule, bete,  pescuit live, etc) . La interpelarea lui i-am zis sa scrie pe net  si sa specifice clar  chestia sa se rada de mine. Misu nu a bagat-o din burta, noi suntem ff buni prieteni- asta ca specificare, a spus pt ca asa am zis eu. Emisiunea e pur si simplu haioasa ca  se poare rade de mine si de tracul meu din cauza filmarii.. Nu-s obisnuit cu asa ceva , asa ca  va rog sa nu va mirati de ce balbaieli veti vedea...

So, subiectul in cauza e dezamorsat, sper:)

Mergeti la pescuit ca vine zapada si apoi om avea  din plictiseala  sa gasim subiecte reale de "cearta" si "ciondaneala".

fir intins:)
Luci,nu e asa importanta persoana care face o asa emisiune ,cel mai important e ca oamenii care o vad sa invete cite ceva din cele prezentate.Chiar daca
te-ai ''bilibit''pt.mine conteaza mai putin ceea ce conteaza e ca oamenii sa aibe ce invata si eu consider ca de la tine si de la alti iubitori de natura si pescuit o pot face.Acest gen de emisiuni vor continua indiferent daca unora le place sau nu scopul e ca dupa fiecare emisiune rindurile pescarilor sa creasca indiferent ca e vorba de fly sau spinn.Cei ce nu pot intelege acest lucru sa stea pe craca si sa circoteasca.

Memorat
genu

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #10 : 02 Decembrie 2005, 09:01:03 am »

Televizorul are mai multe canale si cui nu-i convine nu  trebuie decat sa ia telecomande si sa apese pe un buton .
Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #11 : 02 Decembrie 2005, 09:09:15 am »

Pana la urma azi dimineata au dat spinning cu Vali. Saptamana viitoare cred ca va fi Luci la musca.
Memorat

...................

C&R
.................
Septimiu
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #12 : 05 Decembrie 2005, 01:11:11 pm »

De la ce ora e?  Nedumerit
Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #13 : 05 Decembrie 2005, 01:43:40 pm »

De la 6:30 la 7:00. Buna dimineata!
Memorat

...................

C&R
.................
valmar
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #14 : 05 Decembrie 2005, 07:43:16 pm »

De la 6:30 la 7:00. Buna dimineata!
Filmarea cu Luci va incepe in jurul orei 6.40 si cred ca merita sa -o vedeti,chiar daca nu a si prins peste in direct era totusi 30 nov. Nedecis
Memorat
Pagini: 1 2 » Imprima 
« precedent urmator »
Mergi la:  

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
RSS
©2007 pescarul.com
Toate drepturile rezervate.