Frate ,problema ta e destul de grea dupa cum vad eu .Vorbesti despre diferite voblere Salmo dar nu vorbesti destul de explicit despre pestele tinta,adica daca tu vrei sa prinzi stiuca cu Bullhed de 4.5 cm mai ai de asteptat sau cu Minnow avati iar va trebuii sa astepti pina unul turbat de foame sa il atace.Sfatul meu este ca tu sa te hotarasti ce peste vrei sa prinzi si apoi sa discutam despre ce tip de vobler Salmo sa folosesti nu de alta dar e greu sa vorbim la general daca un tip de vobler e bun sau nu,(parerea mea)

Inteleg , ce vrei sa zici. Bine ca mi-ai atras atentia.
Uite aici un sait cu recomandarile producatorului.
http://www.salmo.com.pl/jak_tabsprzet_eng.htm .La speciile astea vizate ma refeream.Sunt si pe sait la voblere si sunt pline de 'testimonials' si recomandari .
O intrevare: de ce excluzi din start ca un Bullhead de 4.5cm sa prinda stiuca?( eu nu dadusem dupa stiuca ,salaul il vizam, dar daca a venit vorba) ?
Daca ti-as spune ca am luat clean la Sting de 7cm ce o as zici ?
E adevarat ca e greu sa vorbim la general despre un vobler daca e bun sau nu , dar putem vorbi despre el daca am prins sau nu am prins inca .Eu cred ca ele sunt bune, dar poate prin alte parti dau rezultate mai mari.
Sau nu spunem asta pe forum ca sa nu creada cumva lumea despre noi precum ca nu prindem peste si astfel iesim perfecti ca imagine iar ego-ul nostru nu are de suferit.( asta o spun la modul general , nu iti este adresata tie direct Valmar

)
Eu am puterea sa recunosc ca am voblere care nu au dat rezultatele scontate iar altele nu au prins nimic. E normal sa-mi pun intrebari.Si cred ca nu numai eu imi pun astfel de intrebari.
Poate mai sunt si alte persoane in situatia mea, facand insa schimb de experienta putem sa ne infirmam sau confirmam nishte pareri.
Jur pe cravata mea de pionier ca nu dau pe locurile voastre

.
Sau am inteles eu gresit menirea unui forum la romani ??
In fine,poate nu m-am exprimat eu bine de la inceput dar sper ca acum am fost explicit.
Sper sa nu fiu gresit inteles si sa avem cu totii de castigat de pe urma acestui forum .