Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
18 Mai 2012, 04:09:27 pm
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creaza un cont

+  Forum de pescuit
|-+  Pescuit cu musca artificiala
| |-+  Flytying
| | |-+  azi lipan?
0 Membri si 0 Vizitatori pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: 1 Imprima
Autor Subiect: azi lipan?  (Citit de 1907 ori)
peres
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : 23 Februarie 2006, 06:47:50 pm »

Stimabili colegi de musca.O  INTREBARE la care nu  gasesc raspuns!Se poate pescui la  lipan sau NU?(legal vorbind)Am intrebat la noi(A.G.V.P.S. Mures)si respectiva duduie de la capatul firulului a  crezut ca il injur  cind am intrebat de lipan!Va rog sa-mi dati o  mina de  ajutor,oferind sursa de informare!!Va multumesc anticipat!
Memorat
redkid
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #1 : 23 Februarie 2006, 09:43:28 pm »

Din cate stiu eu prohibitia la lipan incepe la 1 ianuarie si se termina in 31 mai Nedecis Nu stiu daca s-a mai schimbat ceva intre timp..
Memorat
dany
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #2 : 24 Februarie 2006, 08:31:12 am »

are dreptate redkid la 1 iunie se deschide sezonul la lipan.asa ca daca te mananca rau si te duci la pescuit sa le dai drumul ca ii asteapta sezonul de depunerea icrelor.in mai se intampla atunci sa eviti pescuitul la lipan ca daca ii intepi in per aia risca sa nu mai depuna icre ii stresezi.si tot in per aceea evita intratul in apa deoarece ei depun icrele pe nisip si posibil sa distrugi tot.sunt niste chestii intreresante care trebuie stiute despre lipan(le stiu de la luci si incerc sa transmit si la alti pescari mesaju)acest peste nobil.
++++sper ca ti-am fost de folos si firr intinsss!!!!
Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #3 : 24 Februarie 2006, 08:49:57 am »

A fost odata un ordin care, printre altele, zicea si ca se inchide pescuitul la lipan pe un numar de ani, ordin semnat de ministrul cu araturile. Ca orice ordin cu bube, a fost dat in gat in instanta si s-a anulat. Asa ca putem uita de el, cel putin deocamdata.
Ramane in picioare prohibitia obisnuita, care la lipan e de la 1 ian la 31 mai.
Asa ca ... azi nu!
Memorat

...................

C&R
.................
salmo
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #4 : 27 Februarie 2006, 11:58:09 am »

nu uitati un amanunt: in apele care contin si pastrav, pescuitul lipanului se inchide odata cu cel la pastrav. cel putin asa stiu ca se intampla pe raul dambovita, care era inchis intre 15 septembrie si 1 mai la pastrav ,iar la lipan intre 15 septembrie si 1 iunie. mi se pare si normal, fiindca pescuind pe apa ajvps-ului, mult mai aval, tot pe dambovita, am capturat lipan cand pescuiam dupa pastrav. asa ca special dupa lipan, adica dupa 15 septembrie nu am incercat, dar sunt convins ca la musca ar fi sarit la fel de bine si pastravul.
oricat ai incerca sa faci muste "speciale" pentru lipan, la ele sare si pastravul si invers.
asa ac legea trebuie "influentzata" sa fie cat mai clara.
Memorat
genu

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #5 : 28 Februarie 2006, 08:12:53 am »

Ar trebui sa se interzica complect pescuitul cu musca artificiala pe toate apele cu pastrav si lipan 15 ani sa vedem atunci ce va fi . Si asa Salmo nu tu sau eu sau Luci o sa distrugem fauna si sti foarte bine ca pe Dambovita de la combinat si pana la Laicai ce au facut cu apa .
Memorat
Shoco
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #6 : 05 Martie 2006, 02:24:40 pm »

Genu, iti zic eu ce se va intampla daca se v-a opri pescuitul la musca 15 ani.Vor muri si pestii si pescarii pana atunci.Iar apele nu vor fi mai bogate decat acum.Pana atunci padurile se vor transforma in cabana iar pescarii se vor apuca de caras,crap,boillies,stiuci si intr-un final fotbal si manele.

Cand lucrurile tind sa mearga rau, nu iti face griji, vor merge si mai rau  Clipitor
Memorat
Pagini: 1 Imprima 
« precedent urmator »
Mergi la:  

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
RSS
©2007 pescarul.com
Toate drepturile rezervate.