Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
18 Mai 2012, 04:09:50 pm
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creaza un cont

+  Forum de pescuit
|-+  Pescuit cu musca artificiala
| |-+  Flytying
| | |-+  carlige gamakatsu de musca
0 Membri si 3 Vizitatori pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: 1 Imprima
Autor Subiect: carlige gamakatsu de musca  (Citit de 1568 ori)
LUCIAN BC
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : 04 Decembrie 2005, 11:01:48 am »

chestia cu casarea carligelor au aflat-o si fabricantii si in catalogul 2006 sunt cateva aparitii la acest model cu o combinatie de metal mai elastic care reduce casarea
Memorat
salmo
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #1 : 06 Decembrie 2005, 01:16:00 am »

despre ce este vorba de fapt? la ce te referi in legatura cu gamakatsu? ai avut probleme? am pescuit la musca acum cativa ani cu carlige gamakatsu dar nu am fost multumit. prea rigide si de multe ori ratam, cred ca este vorba despre forma...
Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #2 : 06 Decembrie 2005, 09:03:08 am »

Depinde de model! Salmo, mai tii minte ca ai vazut la mine, dupa ce am venit din Olanda, niste carlige Gamakatsu de uscata, subtirele, negre, care ti-au placut f mult? Erau super, zic eu! Probleme cu carlige rupte in pietre pot sa apara intr-adevar in pescuitul cu nimfe, mai ales la nimfa mai grea. Dar nimfa asta o fac pe carlig cu tija mai groasa, asa ca pana la urma n-am probleme.
Memorat

...................

C&R
.................
salmo
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #3 : 27 Februarie 2006, 12:06:49 pm »

dar carligele pe care legasei in olanda (mai am doua), nu erau de musca, erau pentru pescuit la stationar, numai ca aveau inel in loc de floare. totusi, carligele gamakatsu raman la parerea ca nu sunt foarte placute la pescuit la musca. o singura data carligele speciale de uscata le-am folosit cu randament la intepare, desi aveau varful curbat spre interior, pe o musca mica numita "portocala", carlig nr 16 gamakatsu negru, legate de cristi anghelina(macabelus), am prins foarte bine pe raul topolog. atat si nimic mai mult, de atunci si pana atunci am mai incercat carligele din aceasta gama si intre timp am mai achizitionat si altele. foarte bine lucrate, inteapa foarte bine, acoperirea deosebita si grosimea tijei de diametru mic fata de media celorlalte carlige, insa nu la pescuit. la pescuit nu mi-au dat randament bun, dar daca mai apar alte modele voi incerca.
Memorat
Pagini: 1 Imprima 
« precedent urmator »
Mergi la:  

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
RSS
©2007 pescarul.com
Toate drepturile rezervate.