Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
18 Mai 2012, 04:14:14 pm
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creaza un cont

+  Forum de pescuit
|-+  Pescuit cu musca artificiala
| |-+  Flytying
| | |-+  Greieri
0 Membri si 1 Vizitator pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: 1 Imprima
Autor Subiect: Greieri  (Citit de 1035 ori)
bugnar
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : 24 Ianuarie 2006, 01:38:02 pm »

Ce imitatii de greieri folositi in special? Din foam sau par de cerb?
Ma refer la pescuitul de clean, pe riu. pe lac sint adeptul pecuitului mai la adincime, cu toate ca am avut zile cind clenii muscarea in draci si pe lac.
Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #1 : 24 Ianuarie 2006, 01:47:08 pm »

Pe rau n-am pescuit cu imitatii de greieri.
Pe lac insa am folosit greieri facuti din foam, negru complet, negru cu putin orange, negru cu putin verde.
Memorat

...................

C&R
.................
redkid
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #2 : 24 Ianuarie 2006, 05:04:16 pm »

Daca intra si imitatiile de gandacei la categoria asta atunci pot spune ca sunt mustele mele preferate la clean pe rau !!! Le fac din spuma neagra (nu cred ca merita efortul cu parul de cerb la clean + ca cele de spuma sunt mai durabile).Modelele sunt diferite, in gama caligelor #10-#16.
  Se pot pescui in diferite feluri: amonte aval. cu sau fara dara,trase pe apa,etc dar cele mai bune rezultate le-am avut pescuindu-le in apropierea malurilor cu multa vegetatie.Daca vegetatia este aplecat peste apa incearca sa lansezi sub ea,astfel incat musca sa plesneasca apa( fiind din spuma nu se va scufuda). De cele mai multe ori atacul cleanului este instantaneu...
  Daca ajung pe acasa sa le fac poze o sa postez cateva...

Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #3 : 24 Ianuarie 2006, 06:42:52 pm »

Exact asa dau si eu pe Mures, numai ca nu am dat cu spume. Pe raurile de munte insa, unde e clean, n-a mai mers la fel de bine stilul asta de lansare.
Memorat

...................

C&R
.................
redkid
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #4 : 24 Ianuarie 2006, 08:12:47 pm »

Eu am prins bine si pe raurile mai mici si pe Mures... Stilul acesta e cel mai productiv vara si atacurile sunt spectaculoase.. Merita incercat Clipitor
Memorat
bugnar
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #5 : 25 Ianuarie 2006, 12:40:45 pm »

Daca intra si imitatiile de gandacei la categoria asta atunci pot spune ca sunt mustele mele preferate la clean pe rau !!!

In general m-am referit la greieri cu forma cit mai apropiata de a lor, adica au picioare caracteristice. Nu sint sigur daca si folosesc, de cele mai multe ori si la mine cleanul le-a luat aproape instant cind a atins apa, la pleasna.
Asa am mai avut succes cu furnici cu aripi, cu corp din foam negru. Excelente si ele! Tu la ce "gandacei" te refereai?
Memorat
Pagini: 1 Imprima 
« precedent urmator »
Mergi la:  

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
RSS
©2007 pescarul.com
Toate drepturile rezervate.