Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
18 Mai 2012, 04:14:40 pm
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creaza un cont

+  Forum de pescuit
|-+  Diverse
| |-+  Concursuri
| | |-+  Salutare
0 Membri si 1 Vizitator pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: 1 Imprima
Autor Subiect: Salutare  (Citit de 1681 ori)
andreic
*

Deconectat Deconectat

Pescar de crap...isor

Vezi Profilul
« : 24 Februarie 2005, 12:05:26 pm »

Salutare tuturor!

Vreau mai intai sa felicit pe initiatorul acestui forum -- e o idee excelenta-- sa speram ca numarul mebrilor va creste constant.

Pe cand o noua provocare la Concursul Zilei?

Andrei, Bucuresti

Memorat
Sorin
Administrator

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #1 : 24 Februarie 2005, 12:51:23 pm »

Nu am inca nici o idee acum pt tema. Nu stiu exact daca trebuie sa fie ceva simplu si sa castige cel care e mai rapid, sau sa fie ceva mai complicat si stea mai mult timp. Premii de dat am f. multe, majoritatea fiind produse 2005, atat pt concurs cat si pt cei care pot scrie bine un articol.
Daca ma puteti ajuta si voi cu niste idei, ce tip de concurs ar fi de preferat etc mi-ar fi mai usor. In cel mai rau caz apare maine un concurs.
Memorat
andreic
*

Deconectat Deconectat

Pescar de crap...isor

Vezi Profilul
« Raspunde #2 : 24 Februarie 2005, 03:51:25 pm »

Nu am inca nici o idee acum pt tema. Nu stiu exact daca trebuie sa fie ceva simplu si sa castige cel care e mai rapid, sau sa fie ceva mai complicat si stea mai mult timp. Premii de dat am f. multe, majoritatea fiind produse 2005, atat pt concurs cat si pt cei care pot scrie bine un articol.
Daca ma puteti ajuta si voi cu niste idei, ce tip de concurs ar fi de preferat etc mi-ar fi mai usor. In cel mai rau caz apare maine un concurs.

Sorin, eu sunt de parere ca trebuie sa fie o intrebare dificila(dar nu imposibil de raspuns)...din cate am inteles eu acest concurs are scopul de a testa cunostintele participantilor despre sportul cu care ne-am exasperat sotiile....si nu are scopul de a testa care e mai smecher si mai rapid in batutul la clape.

Poti pune chiar si intrebari foarte dificile ...insa ar trebui ca si premiul acordat sa fie pe masura.

Cu respect,
Andrei
Memorat
pustiu
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #3 : 19 Ianuarie 2006, 09:56:21 am »

Daca ai premii faine de dat eu cred ca poti face si un test grila cu mai multe intrebari la care sa se raspunda intr-un anumit termen. Raspunsul sa iti fie trimis pe Private Messege. Asta e o idee care mi-a venit acum dar ma mai gandesc si daca imi mai vin am sa te anunt.
Memorat
tmandrei
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #4 : 13 Martie 2006, 04:00:04 pm »

idea cu teste grila ar fi excelenta la care s-ar putea adauga niste chestionare de sondaje pe diferite domenii privind pescuitul: scule, balti,tipuri de pescuit, metode, etc.
Memorat
balambur
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #5 : 12 Aprile 2006, 05:47:49 pm »

poti face eventual un concurs de xxxxx si vizitatorii sa voteze cea mai buna reteta de .....mamaliga.... metoda de pescuit.... metoda de disperat sotiile etc, in functie de voturi sa fie alesi castigatorii
Memorat

Fir intins dar nu de tufe Scoate limba
mylux
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #6 : 04 Iunie 2006, 02:08:03 pm »

;)imi pare bine ca exista
Memorat
Pagini: 1 Imprima 
« precedent urmator »
Mergi la:  

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
RSS
©2007 pescarul.com
Toate drepturile rezervate.