Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
18 Mai 2012, 04:21:13 pm
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creaza un cont

+  Forum de pescuit
|-+  Pescuit cu musca artificiala
| |-+  Flytying
| | |-+  Felicitari Redkid!!!
0 Membri si 3 Vizitatori pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: « 1 2 Imprima
Autor Subiect: Felicitari Redkid!!!  (Citit de 4496 ori)
dany
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #15 : 08 Februarie 2006, 09:44:16 am »

Bravo mai mihaita!!!! Zambitor hai ca ma fac ca nu stiu ca faci muste realiste Zambitor) oricum felicitari inca o data pt concurs si fa si niste muste realiste micute pt lipan  Ranjet .ca astia pe apele de aici devin tot mai pretentiosi poate cu niste efemere de alea am sanse!hai ca am glumit Scoate limba. numai de bine si cat mai multe premii!!!!!!
Memorat
crisp
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #16 : 17 Februarie 2006, 03:09:39 pm »

FELICITARI!!!! Ai intradevar multa rabdare si talent!!!!!!!
Memorat
ady_fly
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #17 : 27 Februarie 2006, 10:16:08 pm »

Cred ca ceea ce ai realizat ne duce cu gandul la legendarul Lee Wulff (daca nu ma insel), a carui creatie a fost desemnata ca naturala (artificiala fiind) in timp ce "artificiala" (naturala) isi lua zborul! Cred ca asa este si in cazul efemerei tale: te astepti sa-si ia zborul dintr-o clipa in alta! Leg muste de aproape 10 ani, cu mai mult sau mai putin profesionalism, dar asa ceva n-am vazut niciunde!!! Felicitarile mele sincere, tinand cont si de varsta frageda la care alti se dedau la cu totul si cu totul alte "pasiuni"!
« Ultima modificare: 28 Februarie 2006, 07:06:41 pm de catre ady_fly » Memorat

Go fishing...what else?!
leviathan
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #18 : 02 August 2006, 04:16:51 pm »

Am descoperit site-ul acesta de curand (3 zile) si cam tot atunci am citit articolul legat de concursul "Fly tier of the year". Chiar daca am legat foarte putine muste la viata mea (sau poate tocmai de aceea) imi dau seama cata migala si cata inclinare necesita realizarea unei muste precum cele din pozele din articol.  Felicitari pentru realizarile tale si la mai mare!
Ceea ce as dori sa te rog este sa imi spui cum ai procedat tu la inceput sau mai clar cum ai invatzat sa legi astfel de muste. Ar putea fi "inspiring". Multumesc,
Levi

Later edit:

Am ajuns abia acum si la articolul despre legatul "efemera vulgata" si mi se pare extraordinar. Multumesc Redkid! La mai multe!
« Ultima modificare: 02 August 2006, 06:58:44 pm de catre leviathan » Memorat

tragi de o sfoara, o papusa se misca
Danaila
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #19 : 17 Februarie 2007, 04:03:23 pm »

Felicitari Mihai (Redkid) si pentru performanta din 2007 - locul 1 la Creative si 2 la general!
Citim si noi pe site un articol despre asta? Cred ca nu toata lumea are posibilitatea sa le vada online la tying forum decat daca citeste forumul. La articole, la "muscarit" va fi mai vizibil si cred ca va avea o influenta pentru multi sa se apuce de legat muste si de pescuitul la musca in principal.
Memorat

Lucian Danaila
Pagini: « 1 2 Imprima 
« precedent urmator »
Mergi la:  

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
RSS
©2007 pescarul.com
Toate drepturile rezervate.