Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
18 Mai 2012, 04:31:39 pm
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creaza un cont

+  Forum de pescuit
|-+  Pescuit cu musca artificiala
| |-+  Flytying
| | |-+  Efemera vulgata - pt Redkid
0 Membri si 3 Vizitatori pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: 1 Imprima
Autor Subiect: Efemera vulgata - pt Redkid  (Citit de 1220 ori)
dreamfly
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : 14 Februarie 2006, 02:18:05 pm »

Mihai, efemera realistica prezentata de tine pe site e super misto. Mi-a placut extrem de mult realizarea aripilor.
Totusi la pasul 2, la montajul abdomenului nu crezi ca se poate face "extended"  facandu-l separat, montand sirma nu pe carlig, ci in menghina? Dupa ce faci abdomenul se poate scoate sirma (sau ac de cusut) si apoi se leaga pe cirlig. Iese astfel un abdomen moale si flexibil. Cam cum se face extended body din par de cerb. Ce parere ai? Ai incercat si asta?
Memorat
redkid
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #1 : 14 Februarie 2006, 04:10:14 pm »

Multumesc!
 Stiu despre ce vorbesti,folosesc metoda de care zici tu la mustele cu care pescuiesc si chiar rezulta un corp moale,dar la mustele realiste nu este nevoie sa fie flexibile,  si in plus sarma ma ajuta sa construiesc corpul mai usor (e o baza mai rigida pentru abdomen) si isi pastreaza forma,spre deoebire de metoda de care zici tu ,unde daca scoti acul corpul poate se se curbeze sau daca nu este "manuita" cu grija poti sa strici corpul.. lucru care nu imi este indiferent in cazul in care se intampla aproape de finalizarea mustei.

Sper ca te-am lamurit! mustele realiste nu trebuie neaparat sa fie flexibile,ele stau de obicei pe un raft, pe masa de lucru etc. un fel bibelou Zambitor
  Mihai
Memorat
Pagini: 1 Imprima 
« precedent urmator »
Mergi la:  

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
RSS
©2007 pescarul.com
Toate drepturile rezervate.