Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
18 Mai 2012, 04:33:20 pm
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creaza un cont

+  Forum de pescuit
|-+  Pescuit cu musca artificiala
| |-+  Flytying
| | |-+  muine lipan?
0 Membri si 0 Vizitatori pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: 1 Imprima
Autor Subiect: muine lipan?  (Citit de 1620 ori)
peres
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : 24 Februarie 2006, 07:32:32 pm »

Colegi muscari din Cluj!Va  rog  sa-mi permiteti sa imi  exprim INVIDIA  adinca  izvorita din adincul  inimii!!!Adica voi  aveti un  mini  club unde  va  intilniti,faceti schimb de  idei,si puteti mintii  en-gros???Fantastic!Eu  sunt  din  Tg-M.  si  la  noi din  pacate  dupa  cum stiu  sunt numai muscari de  generatia a  3-a!!( cu  reumatisme,si  diferite boli  profesionale  specifice muscarului)As-i dorii  sa intru,in mini clubul vostru,ma rog, virtual,dar  va adresez  o  intrebare,provocare!Ce ziceti sa  facem  un schimb de teritoriu,adica, va  invit  in  zona mea,(Valea  Muresului) dupa  care imi  returnati serviciul invitinduma si  voi!Cei care sunt  intersati de oferta sa  ma contacteze,astept oferte  si  din  alte  zone.Cu  stima Peres.
Memorat
genu

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #1 : 25 Februarie 2006, 04:26:35 am »

In Mures sunt si muscari buni care mai au mult pana sa ajunga la reumatism.
Memorat
sebastian
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #2 : 25 Februarie 2006, 04:32:43 am »

1. la clubul din cj nu se minte
2. campionul national en titre e din tg mures si are 19 ani
 Ranjet
Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #3 : 26 Februarie 2006, 12:01:01 pm »

De la Mures au venit mereu la finalele de musca pescari f tineri, chiar juniori.
Pe Mures am pescuit in repetate randuri, dar nu mai departe de Iernut.
Memorat

...................

C&R
.................
peres
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #4 : 27 Februarie 2006, 07:28:46 pm »

Pt. Sebastian.Permitemi te rog sa  te  informez ca respectiva afirmatie a  fost o GLUMA!Daca nu  intelegi,  lasate de pescuit si apucate de servicii  mortuare!In  legatura cu marii    campioni,am intilnit pudristi,de aceasta talie,si  seara dupa finishul partidei  de  pescuit,se vaitau ca ori apa  era tulbure,ori  prea curata,si alte si alte povesti!Rezultat un ZERO MARE!Apropo !Sunt o gramada  de pescari virtuali ,care habar nu au ,si  arunca cu termene  vazute la Rex-Hunt,de  parca ar stii ce intreaba!!!!
Memorat
sebastian
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #5 : 07 Martie 2006, 05:05:07 am »

dude, de obicei la o gluma se raspunde cu o gluma. si eu chiar de aia pun cate un zambaretz prin mesajele mele, ca sa se prinda lumea cand glumesc. si-apoi nu am nici o treaba cu pescarii tai virtuali, eu iti spun fapte. campionul national pe 2005 e din tg mures si are 19 ani. si am inteles ca la finala de anu asta s-o pescuit pe o apa mare si super tulbure, asa ca tot respectul pentru el, ca a reusit sa se adapteze la niste conditii care pe altii ( cu mult mai multa experientza) i-au incurcat cam tare
p.s. ai observat ca nu am pus nici un zambaretz.... Ranjet
Memorat
Pagini: 1 Imprima 
« precedent urmator »
Mergi la:  

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
RSS
©2007 pescarul.com
Toate drepturile rezervate.