Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
23 Mai 2012, 12:08:27 am
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creaza un cont

+  Forum de pescuit
|-+  Pescuitul cu naluci
| |-+  Atelier
| | |-+  Ce criteriu de clasificare avem la pescuitul cu voblere...?
0 Membri si 1 Vizitator pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: 1 2 3 4 » Imprima
Autor Subiect: Ce criteriu de clasificare avem la pescuitul cu voblere...?  (Citit de 10285 ori)
Bibanel

Deconectat Deconectat

Fir intins la toata lumea...

Vezi Profilul
« : 28 Septembrie 2006, 07:05:10 pm »

...De unde stim care e "seful" in pescuitul cu voblere...?..va rog sa veniti si voi cu idei....
Memorat
Tectan
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #1 : 27 Noiembrie 2006, 08:22:55 pm »

Nu e mare shmecherie la voblere. Doar ca iti iau ochii. Ce mare branza au facut cei care au pescuit la trofeul Aventuri la pescuit cu voblere?
La twister e meseria !
Memorat
taicanoe
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #2 : 28 Noiembrie 2006, 04:13:36 pm »

Mai ce chestie ... acum stim ca nu e mare branza cu voblerele ... si uite cum atata timp si atatia pescari nu si-au dat seama ca nu e mare shmecherie la voblere ... noroc ca ne-am luminat acum.
Memorat

Sal'tare si bunastare !
Tectan
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #3 : 28 Noiembrie 2006, 07:54:17 pm »

Stiu o gramada de pescari care au pus voblerele in cui si au trecut pe silicoane. Invers nu stiu pe nimeni.  Ranjet
Memorat
Bibanel

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #4 : 29 Noiembrie 2006, 04:38:17 am »

Nu e mare shmecherie la voblere. Doar ca iti iau ochii. Ce mare branza au facut cei care au pescuit la trofeul Aventuri la pescuit cu voblere?
La twister e meseria !
...Hmmm.....si dece ....??.....la twister e meseria....Nedumerit....
Memorat
Bibanel

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #5 : 29 Noiembrie 2006, 04:44:19 am »

Stiu o gramada de pescari care au pus voblerele in cui si au trecut pe silicoane. Invers nu stiu pe nimeni.  Ranjet
...Chiar asa de multi au trecut pe silicoane....??....poate din cauza ca sunt mai ieftine...!!...Zambitor))......
Memorat
Bibanel

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #6 : 29 Noiembrie 2006, 04:46:22 am »

Mai ce chestie ... acum stim ca nu e mare branza cu voblerele ... si uite cum atata timp si atatia pescari nu si-au dat seama ca nu e mare shmecherie la voblere ... noroc ca ne-am luminat acum.
Ce poti sa-i faci .....??....daca baiatul zice ca-i place silicoanele...Zambitor...
Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #7 : 29 Noiembrie 2006, 08:37:11 am »

La clean poti da cu silicoane pana iti ies peri albi!
Memorat

...................

C&R
.................
Tectan
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #8 : 29 Noiembrie 2006, 10:47:37 am »

...Chiar asa de multi au trecut pe silicoane....??....poate din cauza ca sunt mai ieftine...!!...Zambitor))......

Bibanele, sunt mai ieftine daca nu mergi la peste, sau mergi la peste dar nu prinzi  Ranjet  Ranjet  Ranjet
Voblerele iti raman de obicei in cutie, sau daca le agatzi faci tot posibilul sa le scoti din apa.
Twistere consumi cu galeata, mai ales cand dai in agatzauri - unde e si peste la greu.
Itzi zic eu ca e mai scump la silicoane.  Clipitor
Memorat
esox
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #9 : 29 Noiembrie 2006, 01:15:37 pm »

Pina la urma e o chestie si de gust cu ce dai. Unii sunt mai atrasi de vobler, altii de soft plastics sau metal. Dar de aici si pina la a recomanda numai un stil e cale lunga. Ideal e sa te adaptezi situatiei. Cum spunea MihaiV, ce mare branza faci la clean cu silicoane?
Memorat
Bibanel

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #10 : 29 Noiembrie 2006, 07:59:02 pm »

Bibanele, sunt mai ieftine daca nu mergi la peste, sau mergi la peste dar nu prinzi  Ranjet  Ranjet  Ranjet
Voblerele iti raman de obicei in cutie, sau daca le agatzi faci tot posibilul sa le scoti din apa.
Twistere consumi cu galeata, mai ales cand dai in agatzauri - unde e si peste la greu.
Itzi zic eu ca e mai scump la silicoane.  Clipitor
....Stii cum e daca dai doar prin crengi cu ele da poti pierde 20 pe zi...Zambitor....si acum daca pierzi un vobler e cam cat 5 silicoane....si crede-ma cand ai cateva zeci de voblere...si aici vorbesc de la 50 in sus....nu e chiar ieftin....!!!....
Memorat
dadylures

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #11 : 29 Noiembrie 2006, 11:28:54 pm »

Drept ii sa te adaptezi. Dar ce sa fac daca merg la peste cu o cutiuta cu voblere si cu alta cu silicoane. Dau ce dau cu vob, apoi imi promit ca dupa pestele asta matrec pe gume, dau de 3-4 ori cu guma,...nimic, nu mai am rabdare si trec iar pe vob. Si uite asa intr-o zi cred ca dau o juma de ora cu gumele. Oare de ce? Nu mai spun ca nu prea ma intilnesc cu pestii pe moiciuni, si asta poate nu pt faptul ca nu ar prinde peste ci pt faptul ca nu am asa incredere in ele si nici nu ma conving destul de repede. Daca as prinde in primele aruncari cu guma, poate ca as mai insista. Dar se mai face o chestie, nici nu merg asa variat si nici mare lucru nu poti face din ele asa cum faci din vobler. Si atunci cind nu trage, fac tot felul de fite cu voblerul, asta ca sa ma distrez si in asteptarea clipei horaritoare cind baiatul isi ia voblerul in dinti si... Asta e ori cit as vrea nu ma dau cu gumele. Poate intr-o zi voi pleca numai cu gume si gata. Am mai incercat si m-am intors de la usa si am zis, macar vreo 2-3 voblere acolo, ca tot fac atita cale, doara nu o sa plictisesc cu gumele astea. Nu stiu cum sa fac sa prind drag de ele.
Memorat
Bibanel

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #12 : 09 Decembrie 2006, 03:43:23 am »

...Greu cu gume....nici mie nu-mi prea plac...anul trecut am prins avat bine de tot cu ele...iarna....dar am zis :ma da la vobler chiar sa nu intre...!...si dupa ce le-am prins spilu' cu vobleru ..nu am mai dat cu gume....totusi e bine sa stii sa dai cu de toate ..si bineinteles sa ai de toate... Zambitor...
Memorat
dadylures

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #13 : 09 Decembrie 2006, 08:46:55 pm »

Corect, recunosc, sint un ignorant in materie de plastice moi si in ultimii ani linguri de toate felurile. Am inteles atit de bine voblerul si m-am inteles cu acest sti;l incit nu pot sa acopar oferta pe care mi-o face. Sint sigur ca si gumele dau rezultate in limitele lor, de fapt ca si voblerele si lingurile etc.
 Este nemaipomenit sa te descurci si sa le indragesti pe toate, daca se poate la fel. Eu unul recunosc sint un ignorant in ceea ce priveste pescuitul dincolo de vobler.
Memorat
Bibanel

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #14 : 10 Decembrie 2006, 03:05:49 am »

...Va inteleg perfect...si sunt sigur ca nu sunteti singurul....care are voblerele mai "aproape" de inima...
Memorat
Pagini: 1 2 3 4 » Imprima 
« precedent urmator »
Mergi la:  

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
RSS
©2007 pescarul.com
Toate drepturile rezervate.