|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dadylures

Deconectat
|
 |
« Raspunde #11 : 29 Noiembrie 2006, 11:28:54 pm » |
|
Drept ii sa te adaptezi. Dar ce sa fac daca merg la peste cu o cutiuta cu voblere si cu alta cu silicoane. Dau ce dau cu vob, apoi imi promit ca dupa pestele asta matrec pe gume, dau de 3-4 ori cu guma,...nimic, nu mai am rabdare si trec iar pe vob. Si uite asa intr-o zi cred ca dau o juma de ora cu gumele. Oare de ce? Nu mai spun ca nu prea ma intilnesc cu pestii pe moiciuni, si asta poate nu pt faptul ca nu ar prinde peste ci pt faptul ca nu am asa incredere in ele si nici nu ma conving destul de repede. Daca as prinde in primele aruncari cu guma, poate ca as mai insista. Dar se mai face o chestie, nici nu merg asa variat si nici mare lucru nu poti face din ele asa cum faci din vobler. Si atunci cind nu trage, fac tot felul de fite cu voblerul, asta ca sa ma distrez si in asteptarea clipei horaritoare cind baiatul isi ia voblerul in dinti si... Asta e ori cit as vrea nu ma dau cu gumele. Poate intr-o zi voi pleca numai cu gume si gata. Am mai incercat si m-am intors de la usa si am zis, macar vreo 2-3 voblere acolo, ca tot fac atita cale, doara nu o sa plictisesc cu gumele astea. Nu stiu cum sa fac sa prind drag de ele.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|