Inapoi la pagina de start
Forum de discutii pescaresti.
Pescuit cu momeli artificiale
Pescuit cu musca artificiala
Atelier. Rodbuilding & Lurebuilding. Reparatii. Intretinere echipament de pescuit.
Concursuri de pescuit. Program competitional. Turneul AVP.
Galeria foto. Poze cu capturi. Galerii foto personale.
Filme de pescuit.
Anunturi de vanzare/cumparare. Echipament de pescuit. Ambarcatiuni.
Harti. Locuri de pescuit. GPS. Geocaching.
Chestii utile. Starea vremii. Solunare pentru pescuit. Cotele apelor Dunarii. Legislatie.
Blog & Lifestyle
Download, wallpapere, jocuri. Gratis.
Bine ai venit,
Vizitator
. Trebuie
sa te autentifici
sau
sa iti creezi un cont
.
23 Mai 2012, 12:19:11 am
Forum de pescuit
Flytying
Fulgi Cabelas
0 Membri si 0 Vizitatori pe acest subiect.
« precedent
urmator »
Pagini:
1
Autor
Subiect: Fulgi Cabelas (Citit de 1447 ori)
ovm
Deconectat
Fulgi Cabelas
«
:
14 Aprile 2005, 08:26:59 pm »
Ma intereseaza daca cineva a lucrat cu hackle comercializat sub marca Cabelas.Sunt cu mult inferiori calitativ celor de la Whiting?
Memorat
salmo
Deconectat
Re: Fulgi Cabelas
«
Raspunde #1 :
20 Mai 2005, 10:49:48 am »
Citat din mesajul lui: ovm din 14 Aprile 2005, 08:26:59 pm
Ma intereseaza daca cineva a lucrat cu hackle comercializat sub marca Cabelas.Sunt cu mult inferiori calitativ celor de la Whiting?
din ce am cumparat si lucrat eu, sunt cu mult inferiori, se merita diferenta de pret. de whitting sunt multumit, insa nu am cumparat pene cabelas prea scumpe, este posibil ca acelea sa fie destul de bune, nu ma pot pronunta fiindca n-am pus mana pe asa ceva pana acum.
Memorat
fff
Deconectat
«
Raspunde #2 :
20 Mai 2005, 04:01:33 pm »
Citat din mesajul lui: ovm din 14 Aprile 2005, 08:26:59 pm
Ovm, gatul de 36 USD si saddle-ul de 18 USD din categoria Premium comercializate sub brand-ul Cabela's sunt produse tot de ... Whitting. Celelalte, adica Cabela's Dry Fly Neck (19,99 USD) si Saddle Skin (12,99 USD) nu stiu de cine-s produse.
Memorat
narcisb
Deconectat
«
Raspunde #3 :
29 Noiembrie 2005, 11:56:18 am »
Citat din mesajul lui: fff din 20 Mai 2005, 04:01:33 pm
Ovm, gatul de 36 USD si saddle-ul de 18 USD din categoria Premium comercializate sub brand-ul Cabela's sunt produse tot de ... Whitting. Celelalte, adica Cabela's Dry Fly Neck (19,99 USD) si Saddle Skin (12,99 USD) nu stiu de cine-s produse.
FFF ai lucrat cumva cu aceste produse (Premium neck de 36USD Whiting de la Cabela's) ? Sunt interesat sa-mi procur si de accea intreb.
Multumesc,
Narcisb
Memorat
MihaiV
Deconectat
«
Raspunde #4 :
29 Noiembrie 2005, 12:53:10 pm »
Am eu un Cabelas Premium Dry Fly Neck negru de 36 usd. E misto. Pene multe, lungi, chiar si f mici. Probabil ca e tot whiting la baza.
Tinand cont ca Whiting Dry Fly Neck - Silver e 60 usd, cred ca Cabelas Premium Dry Fly Neck merita cei 36 usd.
F curand o sa-mi vina niste Whiting 100 (brown, black, grizzly), putin mai multe decat am nevoie. Daca e cineva interesat, dati-mi pm.
Memorat
...................
C&R
.................
Septimiu
Deconectat
«
Raspunde #5 :
29 Noiembrie 2005, 04:54:58 pm »
Penele de saddle sunt bune pentru uscate?
Memorat
MihaiV
Deconectat
«
Raspunde #6 :
30 Noiembrie 2005, 07:52:51 am »
Termenul "saddle" folosit la pene se refera la spatele cocosului. Sunt cocosi, speciali evident, care pe spate au pene lungi, de 20-30 cm care stau precum coama calului, pe o parte. Poate ati vazut. Daca fulgul e de calitate este bun pentru uscate. Sau este foarte bun. Dar sunt si saddle-uri cu fulgi de slaba calitate, buni doar de ude, streamere si, eventual, de uscate pe carlige 6-10. De obicei, atunci cand se vinde un saddle intreg bun de uscate in sensul in care ni-l dorim noi aici, se specifica "microbarb". Dar nu e regula!
Memorat
...................
C&R
.................
fff
Deconectat
«
Raspunde #7 :
30 Noiembrie 2005, 01:29:25 pm »
Citat din mesajul lui: narcisb din 29 Noiembrie 2005, 11:56:18 am
FFF ai lucrat cumva cu aceste produse (Premium neck de 36USD Whiting de la Cabela's) ? Sunt interesat sa-mi procur si de accea intreb.
Multumesc,
Narcisb
Da, sunt OK (si isi merita banii), ceva intre Whitting-urile bronze si silver (quill-ul e mai rigid, barbulele mai rare si mai moi). Totusi, parerea mea e ca nu se merita sa dai atatia bani de unul singur pe un gat intreg, ci mai bine iei 2-3-4 gaturi (brown + dark dun + grizzly + black) impreuna cu alti cativa amatori si impartiti frateste penele din fiecare gat. O varianta mai economica ar fi sa iei pachetele alea Metz cu 3 culori exact pe dimensiunile dorite (small, medium, large) sau pachetele Whitting 100 pe marimea si culoarea dorite, sau chiar 1/4 sau 1/2 gat Whitting.
MihaiV, cand iti vine pachetul cu Whitting 100 baga-mi si mie te rog un tel. Merci.
Memorat
Luci
Deconectat
«
Raspunde #8 :
01 Decembrie 2005, 08:31:30 am »
Eu nu mai folosesc gaturi. Saddle-ul e de departe net superior. Are barbulele egale, are cotorul penei foarte fin si elastic ( nu se rupe ca cel de la gatul cocosului) plus ca nu mai spun de comoditatea de a lega cu el. Asta daca ai saddle de calitate
Memorat
Ovidiu
Deconectat
«
Raspunde #9 :
01 Decembrie 2005, 10:36:39 am »
mihiai, sunt si eu interesat de pene Whiting. cand le primesti da-mi si mie de stire. multumesc. ovidiu
Memorat
MihaiV
Deconectat
«
Raspunde #10 :
01 Decembrie 2005, 11:29:31 am »
Ovidiu, ti-am raspuns pe privat.
Memorat
...................
C&R
.................
Pagini:
1
« precedent
urmator »
Mergi la:
Selecteaza o destinatie:
-----------------------------
Pescuit la rapitori
=> Discutii generale
=> Competitii
=> Locuri de pescuit
Pescuitul cu naluci
=> Spinning
=> Echipamente si accesorii
=> Atelier
=> Flyfishing
=> Flytying
Diverse
=> Off topic
=> Iz de peshte
=> Concursuri
=> Anunturi
=> La gunoi
=> Calendar
o ora
o zi
o saptamana
o luna
Timp nelimitat
Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
Home
|
Forum
|
Spinning
|
Musca
|
Atelier
|
Competitii
|