Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
23 Mai 2012, 12:20:39 am
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creaza un cont

+  Forum de pescuit
|-+  Pescuitul cu naluci
| |-+  Echipamente si accesorii
| | |-+  Daiwa Certate 2000
0 Membri si 3 Vizitatori pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: 1 Imprima
Autor Subiect: Daiwa Certate 2000  (Citit de 2554 ori)
stiucaru
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : 05 Decembrie 2006, 12:36:16 am »

Fratilor, am o big problem.
Am primit de Mos Niculae o Daiwa Certate 2000. A venit mai repede ca m-am uitat la nevasta-mea in sacosa Zambitor
Cum drek NU are sneck elicoidal fara sfarsit la sistemul de oscilatie, ci cama ca la mulinetele vechi de acum 5-6 ani?
Prima oara am crezut ca a luat-o din targ, dar e de la Arrow. Sigur e originala dar toate hartiile sunt scrise in japoneza. Chestia cu snecul am dedus ca-i asa din schema din cutie, dar am intrebat un amic care se mai pricepe si a zis si el ca s-a cam renuntat la snec.
Are cineva idee de ce? Amicul si-a luat o Stella acum 2 luni si e tot cu sneck.
Acum deja mi se pare ca se misca prea repede si mi-e ca o sa puna aiurea firul pe tambur.  Nedumerit
Memorat
pescarulBihorean
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #1 : 07 Decembrie 2006, 08:13:44 am »

Lichidare de stoc? pt . ca asa mai raman si bani de farduri?
Memorat
pescarulBihorean
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #2 : 07 Decembrie 2006, 08:18:23 am »

poate acel,,2000'' sa fie anul de lansare al modelului? Ranjet, oricum nu pune firul aiurea pt. folosesc un grauvell de vreo 7 ani si o prefer multor modele noi. nu te pronunta pana nu o incerci, nu?Cunosc campioni care nu ar schimba modele de 10-5 ani pe modele noi. bafta si nu mai fa nazuri pt. ca toti te invidiaza pt. o asa nevasta.
Memorat
razvan
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #3 : 07 Decembrie 2006, 07:18:16 pm »

Daca mos Nicolae ti-a adus o asa nimica toata (Daiwa Certate), atunci cu ce o veni Mos Craciun ?  Socat
Fericit pescar!
Memorat
genu

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #4 : 07 Decembrie 2006, 07:29:01 pm »

Chiar daca nu esti in tema cu mulineta , ai grija caci cu  asa o nevasta nu multi se pot lauda . Si scrie frumos o scrisoare Mosului ce vrei concret sa-ti aduca ca sa nu greseasca si sa te bage in dilema din nou  Ranjet
Memorat
Sorin
Administrator

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #5 : 03 Martie 2007, 01:42:11 am »

Fratilor, am o big problem.
Am primit de Mos Niculae o Daiwa Certate 2000. A venit mai repede ca m-am uitat la nevasta-mea in sacosa Zambitor
Cum drek NU are sneck elicoidal fara sfarsit la sistemul de oscilatie, ci cama ca la mulinetele vechi de acum 5-6 ani?

Mulinetele cu sistemul de oscilatie cu "surub fara sfarsit" aranjeaza firul mai bine pe tambur, asta e clar. Din pacate, tamburul cu axul principal este solidar cu sistemul printr-o piesuta minuscula, un cilindru de otel cu diametrul de cca 2.5 mm care are in capat o lamela la 03-0,5 mm grosime, care culiseaza pe santul surubului.
Daca scapi mulineta din mana si acesta cade pe tambur sau daca presezi tamburul prea tare, in lungul axului principal, piesa respectiva se poate indoi sau chiar rupe. In cel mai bun caz o sa se miste mai greu, cu frecare mare; in cel mai rau, mulineta devine inutulizabila, tamburul iesind cu tot cu ax din corpul mulinetei.
Asta e singurul motiv pentru care se tinde sa se renunte la asa zisul "wormshaft" si sa se revina la vechea cama. Prea multe mulinete au venit retur, chiar daca era vorba de mulinete high-end.
Sistemul de oscilatie de pe Certate e mai prost decat la multe mulinete de pe piatza (chiar din cele din zona de 1-200 lei), dar este mult mai fiabil.
Memorat
Lexi
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #6 : 05 Martie 2007, 10:02:40 pm »

Exact despre ce vorbeste Sorin am patit eu cu un Twinpower. Era in husa in geanta, dar s-a asezat cineva pe geanta cand eram in barca. Cand am vrut sa folosesc mulineta abia se mai invartea, cu un foshgait nashpa rau. Am dat-o cand m-am intors - va dati seama ca n-am mai putut s-o folosesc atunci -- la un amic sa mi-o serviseze. A reparat-o cat de cat, dar totusi se mai simte cateodata un fel de "agatzare" in mecanism, tot timpul cand tamburul ajunge intr-o anumita pozitie. Daca invart inainte si inapoi la pozitia respectiva se simte o frecare, mica, e drept, dar enervanta.
Sorine, se mai poate face ceva ca sunetul respectiv sa dispara?
Memorat
Pagini: 1 Imprima 
« precedent urmator »
Mergi la:  

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
RSS
©2007 pescarul.com
Toate drepturile rezervate.