Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
23 Mai 2012, 12:28:27 am
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creaza un cont

+  Forum de pescuit
|-+  Diverse
| |-+  Concursuri
| | |-+  concurs de concursuri 2007
0 Membri si 1 Vizitator pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: 1 2 3 » Imprima
Autor Subiect: concurs de concursuri 2007  (Citit de 5995 ori)
Sorin
Administrator

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« : 22 Decembrie 2006, 01:09:03 pm »

fratzilor, ce idei de concursuri aveti pentru 2007? e vb despre concursuri pt pescarii punctcom. chestia cu naluca si 100 de mesaje n-a fost stralucita Trist
premii gasesc ushor. idei n-am  Rotind ochii
oricum, si asta e un concurs. cea mai mishto idee - premiu o lanseta + mulineta de rapitori sau o varga de musca. la alegere. castigatorul il alegeti voi. pina pe 5 ianuarie. care se baga?
Memorat
razvan
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #1 : 22 Decembrie 2006, 03:31:51 pm »

Propun un premiu pentru cel mai popular forumist, care va fi stabilit in functie de karma membrilor.
Memorat
Sorin
Administrator

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #2 : 22 Decembrie 2006, 05:03:26 pm »

Propun un premiu pentru cel mai popular forumist, care va fi stabilit in functie de karma membrilor.

bazat pe karma nu merge. unii si-au facut un obicei de a-si irosi timpul doar pt a da negative. Si pīna la urma, eu nu sunt membru?  Ranjet
« Ultima modificare: 22 Decembrie 2006, 05:26:20 pm de catre Sorin » Memorat
Sorin
Administrator

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #3 : 22 Decembrie 2006, 05:16:44 pm »

1)Daca vrei sa creasca traficul si importanta forumului si ai de unde sa dai voblere si alte goange sa zicem...una din metode ar fi sa faci un concurs gen : "Captura lunii " .
Si anunti ca pentru luna ianuarie de exemplu..premiu este X, faci o galerie speciala cu loc de  comentarii si un subiect, la sfarsitul lunii alegi dupa criterii bine alese sau se voteaza.
Garantat vor fi amatori si vor surfa cu timpul si celelalte subiecte si pagini.
Asta pare a fi cea mai facila in prima faza si nu prea costisitoare ca timp.

2) In paralel se poate desfasura un concurs gen: " Concurs Luna X-Cine are cele mai bune interventii-comentarii despre pescuit ! "

La fel , se face Topic unde forumistii  citeaza cele mai bune-interesante postari legate de pescuit.
Si forumistii voteaza si se premiaza ce este mai bun .

Daca la inceput, cele doua concursuri nu au participare consistenta, din  lipsa de trafic sa zicem, premiile se pot reporta pana se intrunesc aceste conditii .
Ma refer la faptul ca se poate ca sa apara prea putine poze sau postari bune, la inceput sa zicem.Si ca sa nu para neserioasa  treaba ....

3)La sfarsit de an...pe baza a ce sa votat se mai poate poate vota gen...cele mai multe prezente la galerie,  sau cele mai bune postari -comentarii pentru pescuit si se poate vota pentru premii de sfarsit de an.

4) Nu in ultimul rand , pe langa concursurile mai sus mentionate, ar mai fi si premii pentru cele mai frumoase povestiori sau articole de pescuit ...ceea ce ar creste nu numai traficul saitului ci si calitatea lui.

A fost anul trecut concurs pt articole, povestiri, etc. Din vreo 20 de articole primite, acceptate n-au fost decat doua - ale lui Andrei Savacs. Lasa-ma sa cred ca nu ar creste deloc calitatea saitului prin articole primite pe baza unui concurs. Normal, generalitati poate scrie oricine, dar totusi nu am timp nici placere sa fac si corectura.
« Ultima modificare: 22 Decembrie 2006, 08:38:38 pm de catre Sorin » Memorat
liviupop
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #4 : 24 Decembrie 2006, 02:57:30 am »

Mie mi-au placut mult concursurile cu poze si intrebari - parca concursul zilei.
Ceva asemanator ai avut acum catziva ani cu un chestionar. Atunci am castigat si eu o lingurita de argint masiv  Tupeist
Eu propun REVENIREA "Concursului zilei" si / sau al "Chestionarului cine shtie castiga" !!!
Memorat

Long live fishing rod
atuu
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #5 : 26 Decembrie 2006, 06:52:50 pm »

atamplari hazli,eventual cu poze,dupa care o statistica a locurilor cu cele mai multe antamlari.exemplu pescuiesc n ore antr-un loc dupa care mi se agata jigul ma chinui sa-l dezgat se rupe plec iar spre seara cind revin il agat si bineinteles il scot etc.
Memorat
Bibanel

Deconectat Deconectat

Fir intins la toata lumea...

Vezi Profilul
« Raspunde #6 : 27 Decembrie 2006, 06:06:37 am »

fratzilor, ce idei de concursuri aveti pentru 2007? e vb despre concursuri pt pescarii punctcom. chestia cu naluca si 100 de mesaje n-a fost stralucita Trist
oricum, si asta e un concurs. cea mai mishto idee - premiu o lanseta + mulineta de rapitori sau o varga de musca. la alegere. castigatorul il alegeti voi. pina pe 5 ianuarie. care se baga?
....Sorin...adica cine vine cu cea mai buna idee pana pe 5 ianuarie....castiga premiu o lanseta + mulineta de rapitori sau o varga de musca. la alegere....?...
Memorat
ade
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #7 : 01 Ianuarie 2007, 02:08:06 pm »

Eu cred ca ar trebui premiat lunar cel care da cele mai multe raspunsuri pertinente, cele mai utile sfaturi, la intrebarile de pe forum. Sorin ar trebui sa-i aleaga si sa-i propuna si in urma unui vot sa se aleaga castigatorul.
Cred ca asa ar creste cu sigurantza calitata discutziior!
Memorat
taicanoe
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #8 : 02 Ianuarie 2007, 06:53:42 pm »

Prea serioase concursurile astea ...

Sa fie premiata - cel putin lunar - cea mai gogonata "intamplare" pescareasca ... asta da concurs ... sa vedem cati ar avea curajul sau tupeul sa participe si sa riste sa nu mai fie crezuti niciodata cand povestesc despre pescuit.
Memorat

Sal'tare si bunastare !
Bibanel

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #9 : 03 Ianuarie 2007, 07:08:05 pm »

..Ce zice-ti de asta....Daca ar face lumea filmlete cu capturi personale....si s-ar premia cel mai bun film... Clipitor....Atunci am avea si ce sa comentam si ca sa vedem...cred ca ar fii interesant.... Clipitor...
Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #10 : 04 Ianuarie 2007, 01:13:38 pm »

..Ce zice-ti de asta....Daca ar face lumea filmlete cu capturi personale....si s-ar premia cel mai bun film... Clipitor....Atunci am avea si ce sa comentam si ca sa vedem...cred ca ar fii interesant.... Clipitor...
Numa daca se vede si eloberarea!
Memorat

...................

C&R
.................
Bibanel

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #11 : 04 Ianuarie 2007, 05:24:47 pm »

Numa daca se vede si eloberarea!
....Cu eliberarea ...depinde...nu cred ca toti vor fii de acord....Dar se poate mentiona...doar filme cu eliberare....Zambitor....
Memorat
Septimiu
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #12 : 05 Ianuarie 2007, 09:54:21 am »

Eu zic ca ar fi interesant un concurs de lurebuilding sau flytying.
Se poate premia cea mai opriginala creatie, cea mai prinzatoare naluca etc.
Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #13 : 05 Ianuarie 2007, 10:59:52 am »

....Cu eliberarea ...depinde...nu cred ca toti vor fii de acord....Dar se poate mentiona...doar filme cu eliberare....Zambitor....

Pai daca vrei sa iei premiu, macar atat sa faci, sa eliberezi sarmanul peste!
Memorat

...................

C&R
.................
Sorin
Administrator

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #14 : 05 Ianuarie 2007, 05:07:36 pm »

sa mai asteptam vreo zece zile, pina pe 15 ianuarie. trebuie un concurs care sa tina un an de zile, cu premii lunare , saptamanele, etc
ceva care sa mentina interesul vizitatorilor, dar si implicare din partea participantilor.
Memorat
Pagini: 1 2 3 » Imprima 
« precedent urmator »
Mergi la:  

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
RSS
©2007 pescarul.com
Toate drepturile rezervate.