|
|
|
|
|
|
Sorin
Administrator

Deconectat
|
 |
« Raspunde #3 : 22 Decembrie 2006, 05:16:44 pm » |
|
1)Daca vrei sa creasca traficul si importanta forumului si ai de unde sa dai voblere si alte goange sa zicem...una din metode ar fi sa faci un concurs gen : "Captura lunii " . Si anunti ca pentru luna ianuarie de exemplu..premiu este X, faci o galerie speciala cu loc de comentarii si un subiect, la sfarsitul lunii alegi dupa criterii bine alese sau se voteaza. Garantat vor fi amatori si vor surfa cu timpul si celelalte subiecte si pagini. Asta pare a fi cea mai facila in prima faza si nu prea costisitoare ca timp.
2) In paralel se poate desfasura un concurs gen: " Concurs Luna X-Cine are cele mai bune interventii-comentarii despre pescuit ! " La fel , se face Topic unde forumistii citeaza cele mai bune-interesante postari legate de pescuit. Si forumistii voteaza si se premiaza ce este mai bun .
Daca la inceput, cele doua concursuri nu au participare consistenta, din lipsa de trafic sa zicem, premiile se pot reporta pana se intrunesc aceste conditii . Ma refer la faptul ca se poate ca sa apara prea putine poze sau postari bune, la inceput sa zicem.Si ca sa nu para neserioasa treaba ....
3)La sfarsit de an...pe baza a ce sa votat se mai poate poate vota gen...cele mai multe prezente la galerie, sau cele mai bune postari -comentarii pentru pescuit si se poate vota pentru premii de sfarsit de an.
4) Nu in ultimul rand , pe langa concursurile mai sus mentionate, ar mai fi si premii pentru cele mai frumoase povestiori sau articole de pescuit ...ceea ce ar creste nu numai traficul saitului ci si calitatea lui.
A fost anul trecut concurs pt articole, povestiri, etc. Din vreo 20 de articole primite, acceptate n-au fost decat doua - ale lui Andrei Savacs. Lasa-ma sa cred ca nu ar creste deloc calitatea saitului prin articole primite pe baza unui concurs. Normal, generalitati poate scrie oricine, dar totusi nu am timp nici placere sa fac si corectura.
|
|
|
|
« Ultima modificare: 22 Decembrie 2006, 08:38:38 pm de catre Sorin »
|
Memorat
|
|
|
|
liviupop

Deconectat
|
 |
« Raspunde #4 : 24 Decembrie 2006, 02:57:30 am » |
|
Mie mi-au placut mult concursurile cu poze si intrebari - parca concursul zilei. Ceva asemanator ai avut acum catziva ani cu un chestionar. Atunci am castigat si eu o lingurita de argint masiv  Eu propun REVENIREA "Concursului zilei" si / sau al "Chestionarului cine shtie castiga" !!!
|
|
|
|
|
Memorat
|
Long live fishing rod
|
|
|
|