Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
23 Mai 2012, 12:30:52 am
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creaza un cont

+  Forum de pescuit
|-+  Pescuit cu musca artificiala
| |-+  Flyfishing
| | |-+  float tubes
0 Membri si 1 Vizitator pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: 1 2 3 » Imprima
Autor Subiect: float tubes  (Citit de 6133 ori)
doom
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : 29 Decembrie 2006, 08:57:22 am »

la Cabela`s astea:http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/index/index-display.jsp?id=cat360010&navAction=jump&navCount=1&parentId=cat20431&parentType=category&cmCat=MainCatcat20431
se numesc floating tubes.
poate cineva sa imi spuna cum le zice in romana(in asa fel incat sa le si gasesc cu un search) si unde se gasesc in Romania? Suparat
Memorat
esox
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #1 : 29 Decembrie 2006, 03:25:36 pm »

Cred ca-i poti spune "colac", sau colac pt pescuit Zambitor
Eu mi-am luat unul Super Cat anul trecut. Inainte am avut unul rotund de la Gipo. Nu se compara cel ascutit la un capat cu modelele vechi, rotunde.
La noi nu cred ca mai gasesti la cineva. Incearca sa-ti iei prin Jean Scurtu, direct din state. Pe mine m-a ajutat.
Memorat
doom
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #2 : 29 Decembrie 2006, 07:01:25 pm »

ms
nu stiu inca cine e J. Scurtu dar sper sa il cunosc.
Memorat
rarescyp
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #3 : 30 Decembrie 2006, 08:51:03 am »

Eu mi-am luat unul Super Cat anul trecut. Inainte am avut unul rotund de la Gipo. Nu se compara cel ascutit la un capat cu modelele vechi, rotunde.
La noi nu cred ca mai gasesti la cineva. Incearca sa-ti iei prin Jean Scurtu, direct din state. Pe mine m-a ajutat.
M-ar interesa si pe mine un astfel de 'colac'....ti-as fi recunoscator daca ne-ai da mai multe informatii, pt al putea achizitiona din state.
Memorat
doom
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #4 : 30 Decembrie 2006, 11:43:01 am »

Citat
Cred ca-i poti spune "colac", sau colac pt pescuit
chiar ar fii interesant sa ne poata ajuta cineva din state cum ar fii in cazul asta J.Scurtu.
eu am incercat singur sa achizitionez un ''colac'', paradoxul era urmatorul: pret produs-70$, pret transport-150$(aprox.), total-220$(nu sunt incluse taxele vamale) -- un pic ridicol
deci daca ai mai multe detalii Zambitor
si eventual cum se poate lua legatura cu J.Scurtu
ms Ta-Ta
Memorat
Sorin
Administrator

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #5 : 30 Decembrie 2006, 10:44:29 pm »

....  cum se poate lua legatura cu J.Scurtu
ms Ta-Ta

jscurtu@houston.rr.com
sau mesaj personal accesand lista membrilor forumului.
Memorat
rarescyp
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #6 : 02 Ianuarie 2007, 07:05:41 pm »

tinand cont ca ai un astfel de colac; poti sa iti dai o parere despre "Creek Company ODC 420 Float Tube
$164.99" sau despre "Fish Cat 4 Deluxe Float Tube
$199.99". Ambele modele se gasesc pe :
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/index/index-display.jsp;jsessionid=XPA4I1M1VIOAUCWQNWSCCOIK0BW0KIWE?id=cat360010&navAction=jump&navCount=1&parentId=cat20431&parentType=category&cmCat=MainCatcat20431&_requestid=27190
mersi!

Memorat
genu

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #7 : 02 Ianuarie 2007, 08:05:55 pm »

Dar sa sti ca daca trebuie sa "traversezi" un lac , ca Belisul cu tubul , garantat nu mai ai chef de pescuit  Ranjet
Memorat
rarescyp
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #8 : 02 Ianuarie 2007, 09:39:33 pm »

Dar sa sti ca daca trebuie sa "traversezi" un lac , ca Belisul cu tubul , garantat nu mai ai chef de pescuit  Ranjet

sunt convins de asta Clipitor...dar ce ici de astea:http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/index/index-display.jsp?id=cat360011&navAction=jump&navCount=1&parentId=cat20431&parentType=category&cmCat=MainCatcat20431; sunt mult mai comode si nu sunt cu mult mai scumpe. Singura problema e ca cantaresc cam mult (cam 25-30kg)...la kilogramele astea , costa mai mult transportul din state decat barca in sine. Daca as gasi in Romania; sau macar undeva mai aproape, nu as sta pe ganduri.
Memorat
genu

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #9 : 03 Ianuarie 2007, 10:32:00 am »

Dar alea nu sunt tuburi ci pontoane .Cu alea te duci ca si cu o barca cu motor electric  Cheesy . E diferenta mare . Cu shipping si vama ajungi la vreo 750 usd.
Memorat
Bibanel

Deconectat Deconectat

Fir intins la toata lumea...

Vezi Profilul
« Raspunde #10 : 03 Ianuarie 2007, 07:01:54 pm »

...Din America nu e scump transportul....asta e sigur...iar vama e maxim 10%....din pretul total....adica pret produs+pret transport...deci daca costa 100$...cu transport si vama trebuie sa ajungi maxim...si repet...maxim... la 200 de $.....si bineinteles transport pe vapor....si iti fac baietii poza la primire sa fie totul in regula... Clipitor
Memorat
genu

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #11 : 04 Ianuarie 2007, 07:35:49 am »

Ce a spus rares , daca re uitai , incepe pe la 350 usd si mege pana la 750 usd.Si mai ai nevoie si de accesorii .
« Ultima modificare: 04 Ianuarie 2007, 07:36:44 am de catre genu » Memorat
Bibanel

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #12 : 04 Ianuarie 2007, 05:21:52 pm »

...nu chiar toate incep la 350....am vazut la pro bass shop saptamana trecuta ....tuburi din astea    nu avea capetele ascutite...ci erau rotunjite...era 80 de dolari ..si paletele 35....
Memorat
genu

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #13 : 04 Ianuarie 2007, 05:56:16 pm »

Si crezi ca rezista la XXL ? E ca barca pe care am avut-o la concurs anul trecut  . S-a inchis in doua la mijloc soi am ramas inchis in ea ca intr-o nuca pana m-a adus vantul la mal  Ranjet
Memorat
Bibanel

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #14 : 04 Ianuarie 2007, 06:01:25 pm »

...Auuuccchhh....nasol....nu stiu daca rezista la xxl....depinde si de kg...normal....dar daca vrei merg saptamana viitoare....si-i intreb pe baieti....ok....?.....
Memorat
Pagini: 1 2 3 » Imprima 
« precedent urmator »
Mergi la:  

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
RSS
©2007 pescarul.com
Toate drepturile rezervate.