Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
23 Mai 2012, 12:39:28 am
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creaza un cont

+  Forum de pescuit
|-+  Pescuitul cu naluci
| |-+  Echipamente si accesorii
| | |-+  Fire Spro
0 Membri si 1 Vizitator pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: 1 Imprima
Autor Subiect: Fire Spro  (Citit de 2392 ori)
e40-zex
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : 19 Februarie 2007, 05:07:04 pm »

Am cumparat si eu un fir tipul acesta facut de  Spro .. de 0,20 mm care tzine 4,100 kg,e  mono  Zambitor ... e bun firu?? as vrea sa merg la un clean duminica asta si sunt ingrijorat ca se va speria cand vede firu'  Nedecis
« Ultima modificare: 19 Februarie 2007, 05:17:52 pm de catre e40-zex » Memorat
fly-er
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #1 : 19 Februarie 2007, 07:41:40 pm »

hmmm....sa speram k nu...:p
Memorat
Sorin
Administrator

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #2 : 19 Februarie 2007, 07:54:22 pm »

Ar fi bine sa cauti date despre un produs inainte de a-l achizitiona. E destul de simplu, trebuie doar sa cauti referinte pe saitul producatorului.
Spro vinde doar fire Gamakatsu.
Cel din fotografie nu exista, decat poate daca l-ai cumparat din Europa Dragonul Rosu sau de la vreo taraba din piata.
Scuze daca ti-am stricat ziua.
« Ultima modificare: 19 Februarie 2007, 08:03:33 pm de catre Sorin » Memorat
dadylures

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #3 : 19 Februarie 2007, 09:26:06 pm »

De multzi ani imi procur firele si tot ce folosesc in pescuit, din piatza italiana. Dar acum, cca 2-3 ani in urma am vazut ca este o firma care vinde fire care erau la fel ca cele pe care le luam de afara. Am decis sa incerc aceste fire si impreuna cu careva amici care stiindu-mi pretentia fata de caliate, au vrut si ei sa cumpere acelasi fir, mergind pe mina mea. Ei bine, descurajare totala. Firul luat de afara era una si cel luat din tzara...infect..Nu vreau sa-i pomenesc numele...se poate interpreta si nu vreau sa mai intru in polemica cu nimeni...concluzia...luatzi fire si scule de afara, daca avti relatia folositi-o ca poate avetzi sansa sa scapatzi de fals. Pretzurile sint ceva mai mari, dar de cit sa dati bani pe stifturi....acum nu spun ca totzi cei ce desfac aceste marfuri se preteaza la falsuri....dar banul e ochiul dracului...nu mai cred in nimeni si in nimic...paza buna...
Memorat
Jean Scurtu
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #4 : 20 Februarie 2007, 08:20:01 am »

Mie personal mi se pare cam gros firul pt. clean ,dar poate cleanul are alta parere...si exact cum ti-a raspuns Sorin,cand cumperi ceva e bine sa intrebi inainte nu dupa ce ai cumparat daca vrei sa nu ai surprize.
Fara informatii bune ai toate sansele sa iei decizii proaste.

Jean Scurtu
Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #5 : 20 Februarie 2007, 12:43:47 pm »

Gros dom'le, gros!
Memorat

...................

C&R
.................
e40-zex
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #6 : 20 Februarie 2007, 03:13:52 pm »

e o problema eu merg pe niste lacuri cu muuulti pesti ... stiuca,biban,clean ... si daca bag o struna metalica ... nu stiu daca mai intra cleanul ... bibanul si stiuca stiu ca nu sunt deranjate de struna dar cleanul chiar nu stiu  Nedecis  . As avea si eu 3 intrebari  Ranjet 1.la twister intra stiuca ... si daca da ... la ce fel de culoare Nedumerit 2.La vobler Cozma Rh de 3 cm ... intra ?  Rotind ochii  3.Ce culori de oscilante imi recomandati dvs ?
« Ultima modificare: 20 Februarie 2007, 05:14:38 pm de catre e40-zex » Memorat
Ionut the carp
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #7 : 21 Februarie 2007, 01:28:54 am »

pai ca sa zic asa mai cam toate stiucile le-am prins la twister Ranjet mt alb sidef de 5cm, storm wildeye jerkinn minnow de 12,5cm(007) si storm wild eye perch de 10cm; poti folosi un fir textil in combinatie cu fluorocarbon:)
Memorat
Pagini: 1 Imprima 
« precedent urmator »
Mergi la:  

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
RSS
©2007 pescarul.com
Toate drepturile rezervate.