Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
23 Mai 2012, 12:50:40 am
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creaza un cont

+  Forum de pescuit
|-+  Pescuitul cu naluci
| |-+  Spinning
| | |-+  soft plastics
0 Membri si 0 Vizitatori pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: 1 Imprima
Autor Subiect: soft plastics  (Citit de 2573 ori)
valmar
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : 23 Februarie 2005, 06:31:52 pm »

am primit de curind catalogul cabelas 2005 din care mi-ar place sa incerc sa pescuiesc cu Powerbait de la firma Berkley.daca ma poate ajuta careva din  voi  sa ajung in posesia citorva bucati asi fii foarte recunoscator.in primavara asi dori sa le incerc la frumosii bibani din Alesd (cei ce pescuiesc acolo stiu despre ce vorbesc),poate vor merge mai bine decit voblerele.
Memorat
cristin
*

Deconectat Deconectat

HMX

Vezi Profilul
« Raspunde #1 : 24 Februarie 2005, 12:08:49 am »

La care Berkley te referi ca sint mai multe powerbait. Cam toata gama lor e asa, am auzit ca ar fi impregnate cu ceva pt miros si/sau gust.
Eu pescuiesc de anul trecut in materie de twistere aproape numai cu storm de la Arrow. Am calculat ca le iau cam la acelasi pret de la Cabelas daca adaugi transport si alte alea alea.
Parerea mea este sa incerci Storm wild Eye, sunt 6 bucati in plic. Eu am cel mai bine biban la culoarea fire tiger. Uite aici o poza de pe siteul arrow, cu Shadurile Storm (In poza e alta culoare) http://www.arw.ro/dbimg/RW.WSBS03GMU.jpg
Altfel e camm aiurea sa se gaseasca cineva sa-ti dea moca. Dar cine stie  Clipitor As vrea si eu  Ranjet
Memorat
valmar
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #2 : 24 Februarie 2005, 06:25:01 pm »

La care Berkley te referi ca sint mai multe powerbait. Cam toata gama lor e asa, am auzit ca ar fi impregnate cu ceva pt miros si/sau gust.
Eu pescuiesc de anul trecut in materie de twistere aproape numai cu storm de la Arrow. Am calculat ca le iau cam la acelasi pret de la Cabelas daca adaugi transport si alte alea alea.
Parerea mea este sa incerci Storm wild Eye, sunt 6 bucati in plic. Eu am cel mai bine biban la culoarea fire tiger. Uite aici o poza de pe siteul arrow, cu Shadurile Storm (In poza e alta culoare) http://www.arw.ro/dbimg/RW.WSBS03GMU.jpg
Altfel e camm aiurea sa se gaseasca cineva sa-ti dea moca. Dar cine stie  Clipitor As vrea si eu  Ranjet

nu e vorba sa-mi dea cineva moca ci doar informatia unde asi putea gasi de cumparat sau daca aduce cineva de pe cabelas sa intru si eu .
Memorat
cristin
*

Deconectat Deconectat

HMX

Vezi Profilul
« Raspunde #3 : 24 Februarie 2005, 07:38:52 pm »

parca firma Mim Team aduce Berkley. Vezi ca au reclama in revistele de pescuit.
Memorat
valmar
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #4 : 25 Februarie 2005, 06:27:22 pm »

parca firma Mim Team aduce Berkley. Vezi ca au reclama in revistele de pescuit.
multumesc de informatie dar din pacate in cluj nu avem reprezentanta Mim team .am cumparet azi de la Arrow citeva bucati de soft plastics marca Storm care arata excelent sper sa si prinda pe masura.am sa le incerc cit de curind. 
Memorat
salmo
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #5 : 27 Februarie 2005, 07:32:29 pm »

multumesc de informatie dar din pacate in cluj nu avem reprezentanta Mim team .am cumparet azi de la Arrow citeva bucati de soft plastics marca Storm care arata excelent sper sa si prinda pe masura.am sa le incerc cit de curind. 

daca spui ca esti din cluj, vorbeste cu mihai la 0744155735, exista acolo o grupare de pescari care se si intalnesc la povesti si care isi comanda din cand in cand tot felul de produse de la cabelas si bass-pro, ei cred ca te pot ajuta sa-ti cumperi ce-ti doresti.
Memorat
Jean Scurtu
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #6 : 16 Martie 2005, 06:34:40 pm »

daca spui ca esti din cluj, vorbeste cu mihai la 0744155735, exista acolo o grupare de pescari care se si intalnesc la povesti si care isi comanda din cand in cand tot felul de produse de la cabelas si bass-pro, ei cred ca te pot ajuta sa-ti cumperi ce-ti doresti.

Deoarece pot facilita procurarea de ustensile de pescuit din orice magazin din U.S.A.cu un comision mai mic de cel practicat de Cabela's doritorii ma pot contacta la :jscurtu@houston.rr.com

Jean Scurtu
Memorat
Pagini: 1 Imprima 
« precedent urmator »
Mergi la:  

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
RSS
©2007 pescarul.com
Toate drepturile rezervate.