Inapoi la pagina de start
Forum de discutii pescaresti.
Pescuit cu momeli artificiale
Pescuit cu musca artificiala
Atelier. Rodbuilding & Lurebuilding. Reparatii. Intretinere echipament de pescuit.
Concursuri de pescuit. Program competitional. Turneul AVP.
Galeria foto. Poze cu capturi. Galerii foto personale.
Filme de pescuit.
Anunturi de vanzare/cumparare. Echipament de pescuit. Ambarcatiuni.
Harti. Locuri de pescuit. GPS. Geocaching.
Chestii utile. Starea vremii. Solunare pentru pescuit. Cotele apelor Dunarii. Legislatie.
Blog & Lifestyle
Download, wallpapere, jocuri. Gratis.
Bine ai venit,
Vizitator
. Trebuie
sa te autentifici
sau
sa iti creezi un cont
.
23 Mai 2012, 01:21:58 am
Forum de pescuit
Pescuitul cu naluci
Echipamente si accesorii
Lanseta de bibi
0 Membri si 3 Vizitatori pe acest subiect.
« precedent
urmator »
Pagini:
1
Autor
Subiect: Lanseta de bibi (Citit de 2865 ori)
Pokemon
Deconectat
Lanseta de bibi
«
:
15 Decembrie 2007, 03:02:54 pm »
M-ar interesa un ultra light destept, eventual sa prinda peste singura
Dau in general la shaduri si gruburi mic, de 2, 2,5 cm cu capete de 1-2-4 grame. Am folosit un Silstar Reakt de 210 pana acum, de aceea conica daca o stiti ca nu se mai face de vreo 8 ani. Am mai scurtat-o putin sa fie mai rigida, dar ieri a facut nevasta-mea curat prin casa si a scurtat-o de tot. Mi- zis ca-mi aduce mosul una da sa nu coste mai mult de 3 bulioane. Imi recomanda cineva ceva? Esclus Skill Sp sau alte frectii.
Memorat
Georgian
Deconectat
Re: Lanseta de bibi
«
Raspunde #1 :
15 Decembrie 2007, 03:43:38 pm »
Si ce are Skill de nu-ti place? Vzi ca a aparut pe piata firme bune. Chiar si St.Croix.
Memorat
Pokemon
Deconectat
«
Raspunde #2 :
15 Decembrie 2007, 08:16:57 pm »
am avut Skil, la inceput mi s-a parut mishto. dar n-avea coi deloc si in plus dupa cateva partide pescuit a ramas stramba. am vazut si eu stcroixrods.ro , preturile sint super ok daca compari cu oferta de la noi plecand cu cormoran si ajungand chiar la shimano. singura problema e ca sunt doar la timisoara accesibile online si eu nu cumpar daca nu pun mana. gama premier o stiu dar sunt de cacat fata de avid. pe catalog am vazut un avid care pleaca de la 1/32 care pare ce mi-ar trebui. dar intai sa vada ochii mei. apropo, si-a luat careva? scrie made in usa pe ea?
Memorat
Lovin
Deconectat
«
Raspunde #3 :
15 Decembrie 2007, 08:48:59 pm »
Da sunt Made IN USA. scrie pe blanc. Eu mi-am luat saptamana trecuta un AVID ultra light , modelul AVS60ULF2. are 1.80 m, 1/32-3/16. bijuterie, super rezerva de putere, inele fuji, maner pluta. 450 lei n-a fost pitin, dar daca nu merita n-o luam.
Memorat
caius
Deconectat
«
Raspunde #4 :
15 Decembrie 2007, 08:53:30 pm »
Salut,
In afara de Triumph scrie pe toate Made in USA, din 5 ianuarie o sa le gasesti si in Bucuresti, deschid un punct de lucru ,poate si mai repede.
Ptr lansetele vandute de noi oferim si garantie
Memorat
www.fishshop.ro
Sorin
Administrator
Deconectat
«
Raspunde #5 :
15 Decembrie 2007, 08:58:23 pm »
Citat din mesajul lui: caius din 15 Decembrie 2007, 08:53:30 pm
Salut,
.... din 5 ianuarie o sa le gasesti si in Bucuresti, deschid un punct de lucru ,poate si mai repede.
....
nu din 16?
azi in timisoara, maine-n toata tara
Memorat
Mishtone
Deconectat
«
Raspunde #6 :
15 Decembrie 2007, 11:25:51 pm »
Citat din mesajul lui: Pokemon din 15 Decembrie 2007, 08:16:57 pm
am avut Skil, la inceput mi s-a parut mishto. dar n-avea coi deloc si in plus dupa cateva partide pescuit a ramas stramba. am vazut si eu stcroixrods.ro , preturile sint super ok daca compari cu oferta de la noi plecand cu cormoran si ajungand chiar la shimano. singura problema e ca sunt doar la timisoara accesibile online si eu nu cumpar daca nu pun mana. gama premier o stiu dar sunt de cacat fata de avid. pe catalog am vazut un avid care pleaca de la 1/32 care pare ce mi-ar trebui. dar intai sa vada ochii mei. apropo, si-a luat careva? scrie made in usa pe ea?
Iti confirm si eu ca scrie Made in USA pe ele.
Caius a adus toata gama de la St.Croix si Kistler, o sa ai de unde alege.
Memorat
Andrei
Deconectat
«
Raspunde #7 :
26 Decembrie 2007, 02:10:53 pm »
Lansetele St.Croix Premier sunt bune pt biban. Depinde pe ce ape pescuiesti la biban. Adica o sa dai cu greutati pana in 3-5g? Sau crezi ca vei avea nevoie si de jiguri mai grele pt apa mai adanca?
Daca jigurile mai usoare sunt prioritatea, atunci incearca un UL de 6' sau de 6'6". Dar daca vrei sa poti da si cu jiguri mai grele putin, atunci incearca o lanseta L, aici eu prefer 6'6".
Memorat
dadylures
Deconectat
«
Raspunde #8 :
27 Decembrie 2007, 09:00:46 am »
Pt. pescuitul bibanului si nu numai, cu microvoblere, recomand vergile cu actziune rapida, de virf. Spun asta deoarece o varga cu actziune parabolica ar face nai greu manevrarea voblerului in apa...mai ales daca lucrezi cu vergi ceva mai lungi, asa cum fac eu. Eu lucrez cu 2,7m, avind in vedere pescutul de pe mal.
Puterea vergilor se adapteaza gamei de greutatzi cu care se lucreaza preponderent.
Nu as putea spune o marca, deoarece varga face parte din completul pescar. Toate vergile din acest culoar pot fi foarte bune. Dar intotdeauna cea mai buna varga este cea cu care te-ai obisnuit, cea care ti-a intrat in singe. Nu e problema sa ma adaptez unei alte constructzii de varga, dar imediat pot sa fac diferentza intre cea consacrata si cea noua, ce plusuri si minusuri prezinta...Asa ca, sint convins ca poate, de cele mai multe ori, schimbarea permanenta a vergii face parte dintr-un anume moft...sau poate ca nu numai atit...
Memorat
Pagini:
1
« precedent
urmator »
Mergi la:
Selecteaza o destinatie:
-----------------------------
Pescuit la rapitori
=> Discutii generale
=> Competitii
=> Locuri de pescuit
Pescuitul cu naluci
=> Spinning
=> Echipamente si accesorii
=> Atelier
Pescuit cu musca artificiala
=> Flyfishing
=> Flytying
Diverse
=> Off topic
=> Iz de peshte
=> Concursuri
=> Anunturi
=> La gunoi
=> Calendar
o ora
o zi
o saptamana
o luna
Timp nelimitat
Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
Home
|
Forum
|
Spinning
|
Musca
|
Atelier
|
Competitii
|