Inapoi la pagina de start
Forum de discutii pescaresti.
Pescuit cu momeli artificiale
Pescuit cu musca artificiala
Atelier. Rodbuilding & Lurebuilding. Reparatii. Intretinere echipament de pescuit.
Concursuri de pescuit. Program competitional. Turneul AVP.
Galeria foto. Poze cu capturi. Galerii foto personale.
Filme de pescuit.
Anunturi de vanzare/cumparare. Echipament de pescuit. Ambarcatiuni.
Harti. Locuri de pescuit. GPS. Geocaching.
Chestii utile. Starea vremii. Solunare pentru pescuit. Cotele apelor Dunarii. Legislatie.
Blog & Lifestyle
Download, wallpapere, jocuri. Gratis.
Bine ai venit,
Vizitator
. Trebuie
sa te autentifici
sau
sa iti creezi un cont
.
23 Mai 2012, 01:33:44 am
Forum de pescuit
Diverse
La gunoi
Re: Romanul, somonul si americanii
0 Membri si 2 Vizitatori pe acest subiect.
« precedent
urmator »
Pagini:
1
Autor
Subiect: Re: Romanul, somonul si americanii (Citit de 4293 ori)
totio11
Deconectat
«
:
04 Ianuarie 2008, 02:19:17 pm »
Referitor la comentariile scrise mai sus cu atitudinea asta fenomenala mai des intilnita numai pe forumuri romanesti in special la oameni "cumsecade" din Ardeal …
Cum se explica ca o lume intrega se mindreste ca prinde somon , majoritatea il retine , il maninca si nimeni nu ii critica ? Mai ales ei intre ei !
Cu siguranta scandinavi si alti pescuiesc somonul de foame ! saracii … n-au ce minca ! de inteles … desigur !
Cum se poate ca acelasi lucru pe aceasi locatie facut de un alt roman in mintea “stralucita“ a unora dintre voi cu un tupeu jegos il cosiderati exagerat de josnic ? Voi astia ... altor natii le dati voie sa prinda ? Pun pariu ca daca alte natii caputreaza un somon de fata cu voi comportamentul vostru ar fi in intregime altul ....in mod sigur si alunecosolingusitor va-ti exprimati suprema admiratia si un respect continu si deplin de pupatori in cur ?
Auzi… ? daca ai mai pomenit ? … Sa prinzi peste si sa il maninci … ? NU ! Nu se poate ! Nu e voie ! Imposibil !
pt ca DACA ESTI ROMAN si faci asta clar in mod automat si in primul rind numai de concetateni tai esti considerat un ”coate goale” alungat de foame pe balta… un gunoi uman la mai multe nivele
Asa ca intrebarea mea este … cine sinteti voi cei care nu mincati peste sau nu sinteti in stare sa prindeti … deci implicit nu va place somonul sa ne criticati prosteste pe noi astia care prindem si mincam ?
Atita timp cit pestele a fost prins legal si regulamentar fiecare pescar are dreptul sa faca cu pestele lui ce vrea !
pur si simplu ESTE DREPTUL SI ALEGEREA LUI ! iar comentariile voastre de mai sus sint mai mult decit absurde si inutile !
Aaaa … dar bag seama ca poate unii dintre voi mai emancipati care cinta la trombonul cache & release-ului au un simt practic exagerat …superlativul ar fi… cel mai romanesc… asa … ptiu nu fi di ochi ! …supra dezvoltat ! si ca orice roman cu capul pe umeri … logic elibereatii pesti prinsi si apoi dati fuga la magazin sa cumparati altii…
Si uite asa cind frustrarea voastra n-are margini brusc isi face brusc aparitia o critica vehementa de prost gust la adresa altor frati romani de ai vostri care prind somon si altele …
Uimirea mea nu are margini… cum se face ca totusi la unu din Tirgu Mures sinteti in stare sa-i faceti statui in Romania pt acelasi lucru ?... cica bineinteles cu ajutorul ghidului pina si el a prins somon ! ... iar pentru alti subit aveti o atidudine disgratioasa izvorita din profunda invidie exprimata vehement prin dispret vomitata repetat ori de cite ori aveti prilejul
Aaaaaaa… aia… ALTI CARE PRIND… SINT MOLDOVENI ! asai ?
Mi se pare mie sau unii prezinta simptome de creier spalat si odihnit de pe timpul glorios al epocii de aur si in mod retarditat ramanind cu siguranta la acelasi nivel inapoiat si acum doar isi dovedesc din nou calitatile nobile ale caracterului lor frumos ?
Pe alti care au poze cu pesti la galeria foto ( fie ei chiar si luati la japca… ) PE AIA DE CE NU II CRITICATI ? Tot pesti sint si aia ! Sau principiul asta ipocrit si dubios se aplica cu predilectie numai la specii si persoane anumea de peste Milcov ?
Inainte de a discuta despre pescuitul somonului pe care de altfel cred ca voi astia ... cintareti la tombon ... l-ati vazut poate numai prin poze facute de noi ar fi bine sa mergeti si voi la pescuit … prindeti si voi unu... UNUL macar si abia pe urma instant devenind adevarate “autoritati” in domeniu deschideti subiecte … !
V-ati prins ? Bah ... ipocritilor ... sinteti din cale afara de ridicoli si implicit la rindul meu va dispretuiesc si eu pe voi pe fata la fel de mult , daca nu chiar si mai mult pe veci pt comportamentul vostru !
Ps -- N-are rost sa ma semnez caci si asa o parte din discutiile jenante de pe forumul asta ajung oricum sa fie citate sau postate link-uri al intregi discutii multumita “geniului” Sorin Dragoi in hirtoaga aia jegoasa considerata de Luci “de scandal” denumita Aventuri La Pescuit … asa ca … fratilor … pe viitor… aveti mare mare grija ce scrieti !
Pt restul… La multi ani !
Memorat
totio11
Deconectat
«
Raspunde #1 :
04 Ianuarie 2008, 02:24:45 pm »
Citat din mesajul lui: Marianspin din 18 Decembrie 2007, 06:37:06 am
Intrati si va minunati:
http://www.fisherman.ro/Pescuit%20de%20somon%20in%20SUA/index.html
aveti de urmarit "captura vietii mele de pescar" cu somon batut cu maiu-n cap, tratat gastronomic cu icre rosii in vas de inox, natura moarta cu 3 somoni si mincioc decrap, pastrav file de somon, shubi shubi - noul refren mizilical, fost somon de 80 cm si parca 10 kile, .. dar cea mai tare e poza 5 careia nu am reusit sa-i dau vreun titlu. ma ajuta cineva? i-as spune "plescari americani"
pe scurt ... daca baiatul din link-ul postat de tine mai sus era american tot asa vorbeai despre el bah ?
@Jean Scurtu... asa este... e pacat ca sunt uni pe ici pe colo....
Memorat
totio11
Deconectat
«
Raspunde #2 :
07 Ianuarie 2008, 03:33:30 pm »
Cantareti la trombonul cache & reales-ului nici nu inteleg bine conceptul … ! ei sunt doar indragostiti de dragul de a fi indragostiti … pentru ca asa este la moda !
dar asta este … noi astia care prindem somon …
SUNTEM DISPRETUITI PENTRU SUCCES ! NU PENTRU ESECURI !
Nu ! Nu este prima data cind ma impiedic de mesaje de astea frustrate scrise de kakati invidiosi , care cu un aer nobil superior de privilegiati considera ca ei si numai ei au dreptul migrari sau deplasari pe alte meleaguri … ce mai ?… detin ei monopolul … si asadar se simt datori si indreptatiti sa scuipe necontenit comentarii extrem de jigitoare la adresa milioanelor de moldoveni , dand dovada incontestabila de lipsa de cunostinte , bun simt si buna crestere.
Eh ? Acum cum va simtiti cind la rindul meu va dispretuiesc si in repulsia mea totala va raspund la jigniri ?
Memorat
Danaila
Deconectat
«
Raspunde #3 :
07 Ianuarie 2008, 05:47:24 pm »
Nu stiu de unde pina unde ai vazut mataluta ca are cineva ceva cu moldovenii . Si eu sint moldovean dar nu m-am simtit afectat de imaginile respective decat in masura in care orice pescar cu bun simt s-a fi putut simti la fel , indiferent ca-i ardelean, muntean, moldovean sau ... american . Mie mi-a parut rau doar ca pozele erau de pe site-ul lui Dragos , atata tot . Si eu i-am spus lui acelasi lucru ca nu nu "cadreaza" . In fine , intreaba-i pe Nick, Leba si care mai sunt pe aici pe forum ce cred dar ... nu degeaba si-au zis Prieteni Pescari. Ca sa ne simtim toti bine la pescuit, fie el si virtual, fara vorbe de ocara.
La multi ani tuturor Ionilor pescari!
«
Ultima modificare: 07 Ianuarie 2008, 05:48:25 pm de catre Danaila
»
Memorat
Lucian Danaila
razvan
Deconectat
«
Raspunde #4 :
07 Ianuarie 2008, 08:10:25 pm »
Lucian, nu cauta sa intelegi ceea ce nu e de inteles.
Fiind mai nou pe aici, probabil ca nu ai recunoscut personajul. E vorba de un anume Dumitru, stabilit in Finlanda (parca) si care se tine a fi mare "moldovean", dar din pacate din comportamentul pe care il are reiese ca ar apartine mai degraba altor etnii.
S-a tot retras de pe forumul pescarul.com de cateva ori, dupa ce a injurat in stanga si in dreapta si a adunat numai antipatii. Din pacate pentru acest forum a tot revenit, stricand atmosfera. De pe un alt forum a fost exclus. Apoi, dupa ce a fost dat afara pe usa si a tot intrat inapoi pe geam, sub alte identitati, a fost banat spre binele celorlalti membrii. Nu stiu de ce nu i se taie macaroana si de aici ?!
Este genul de om care se cearta singur pe strada, pe langa care daca treci e bine sa privesti in alta parte. Ca daca te uiti spre el are impresia ca ai ceva cu el, ca indraznesti sa il infrunti. Cu care, daca din intamplare ti se intalneste privirea, risti sa intrii in conflict.
Sfatul meu e sa-l lasi sa bolboroseasca in continuare pe limba lui ....
Memorat
Pagini:
1
« precedent
urmator »
Mergi la:
Selecteaza o destinatie:
-----------------------------
Pescuit la rapitori
=> Discutii generale
=> Competitii
=> Locuri de pescuit
Pescuitul cu naluci
=> Spinning
=> Echipamente si accesorii
=> Atelier
Pescuit cu musca artificiala
=> Flyfishing
=> Flytying
Diverse
=> Off topic
=> Iz de peshte
=> Concursuri
=> Anunturi
=> La gunoi
=> Calendar
o ora
o zi
o saptamana
o luna
Timp nelimitat
Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
Home
|
Forum
|
Spinning
|
Musca
|
Atelier
|
Competitii
|